Ethereum koers

Ethereum koers zit op een cruciaal punt, aldus Michaël van de Poppe

De nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH), wordt nauw in de gaten gehouden door analisten, nadat het dicht bij het hoogste punt ooit kwam van ongeveer $1.432, dat in januari 2018 werd bereikt. De grote vraag is echter wat de volgende stappen gaan zijn van de nummer twee cryptocurrency.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

De bekende Nederlandse handelaar Michaël van de Poppe, ook bekend als CryptoMichaël op Twitter, heeft echter zijn visie met ons gedeeld. Hij gaf aan dat de relatief lage volumes aangeven dat de Ethereum koers waarschijnlijk zal gaan dalen. Hij zei het volgende in zijn recente YouTube-video:

“We kunnen zien dat Ether gisteren is uitgebroken, maar de uitbraak is niet zo belangrijk als we wilden. In hogere tijdsbestekken lijkt het alsof we aan het toppen zijn … De recente uitbraak laat niet het volume zien dat we willen zien en daarom gaan we de cruciale niveaus bepalen om naar te kijken. Als die cruciale niveaus niet als ondersteuning dienen, zullen we waarschijnlijk opnieuw een daling zien uit een andere bereikgebonden constructie.”

Hij gaf verder aan dat $1.280 een kritiek niveau is voor Ethereum om vast te houden. “Als we die weten vast te houden, kunnen we doorgaan met stijgen en kunnen we binnenkort $1.600 bereiken”, aldus de analist.

Bron: CryptoMichaël Twitter

Hij ging verder met:

Als echter $1.280 verloren gaat, is het volgende niveau om naar te kijken het gebied $1.080. Als dat verloren gaat, gaan we in het ergste geval kijken naar $900 of misschien zelfs $760.”

Hij gaf echter wel aan dat de Ethereum koers, na een gezonde correctie, eindelijk zijn hoogste punt ooit zal doorbreken en zal stijgen naar $2.500. Het zijn dus spannende tijden voor de korte termijn toekomst van Ethereum.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN