Coinbase Card

Coinbase koopt Bison Trails over

De bekende Amerikaanse cryptocurrency beurs Coinbase, heeft aangekondigd dat het Bison Trails, een blockchain-infrastructuurprovider, gaat overnemen. Het is nog niet bekend voor welk bedrag Bison Trails is overgenomen.

De geruchten gaan rond dat de prijs waarvoor Coinbase het bedrijf heeft overgenomen in dezelfde buurt ligt als de overnames van Tagomi en Earn. De bedrijven werden ieder voor $100 miljoen overgenomen. Verder komt de aankondiging slechts enkele weken nadat Coinbase de overname van Routefire aankondigde.

Volgens de aankondiging ziet Coinbase de technologie van Bison Trails als de sleutel tot toekomstige groei:

“Vergelijkbaar met hoe in het traditionele web paradigma, betrouwbare beheerde infrastructuur een golf van innovatie ontketende, is onze strategie om kant-en-klare oplossingen aan te bieden voor gedistribueerde en schaalbare crypto-infrastructuur, zodat de innovators en bouwers van morgen kunnen doen waar ze goed in zijn: bouwen.”

“Dit zal een van de grootste transformaties in de financiële wereld van de afgelopen honderd jaar stimuleren, en het zal ons dichter bij het bereiken van onze missie, het creëren van een open financieel systeem, brengen.”

Coinbase Ventures investeerde voor het eerst in 2019 in Bison Trails. Zowel Bison Trails als Coinbase Custody hadden zich begin 2020 aangesloten bij de Proof of Stake Alliance. En beiden zijn lid van Facebook’s Diem (voorheen Libra) Association.

Coinbase houdt Bison Trails als een apart merk en product. Bison Trails is een infrastructuur-as-a-service-bedrijf die klanten staking- en node-services, aanbieden. Het ondersteunt momenteel belangrijke blockchain-protocollen zoals Ethereum 2.0, Tezos en Polkadot.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN