Coinbase nieuws

Coinbase neemt Routefire over om storingen te voorkomen

De bekende Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase heeft aangekondigd dat het, een startup van een handels-engine, Routefire, over heeft genomen. Dit volgens een officiële verklaring van het Routefire-team, die bevestigde dat de organisatie zich bij de grote crypto-beurs zou voegen.

Routefire is in 2017 van start gegaan en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste instellingen in de branche. Het heeft zichzelf kunnen consolideren als een platform dat beurzen in staat zou stellen om orders op een snelle en efficiënte manier, en zonder problemen, uit te voeren.

Coinbase heeft besloten om de startup te kopen om de frequente storingen op het platform te verhelpen. Deze overname was noodzakelijk geworden voor het bedrijf omdat het zijn doel had gesteld later dit jaar een beursnotering te realiseren (IPO).

Coinbase zei in een tweet dat de overname van het bedrijf het bewijs was van de toewijding van het bedrijf om zijn gebruikers betere diensten te bieden. Het voegde eraan toe dat ze geloven dat Routefire het bedrijf zal helpen om dit doel te bereiken.

Coinbase heeft constant te maken gehad met connectiviteitsproblemen wanneer de crypto-industrie prijsvolatiliteit ervaart. Onlangs ondervonden de mobiele applicatie en het webplatform van de beurs dergelijke connectiviteitsproblemen. Hoewel het bedrijf geen verklaring over deze kwestie heeft vrijgegeven, zei het alleen dat het de kernfunctionaliteiten van de site had kunnen herstellen. Hierdoor is het begrijpelijk dat de beurs zich op dit vlak moet verbeteren en is de overname niet meer dan logisch.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hier te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN