Bitcoin koers

Bitcoin analisten waarschuwen dat de prijs onder $30.000 kan dalen

De afgelopen week was enorm hectisch voor Bitcoin (BTC). De koningsmunt steeg recentelijk naar een nieuw record van circa $42.000 en daalde in slechts een paar dagen naar een dieptepunt van circa $30.000. De Bitcoin koers is sindsdien geconsolideerd en als het aan de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël ligt, is de kans dat de Bitcoin koers nog onder de $30.000 daalt groot.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder!

Hoofd- en schouder patroon

Een Tradingview analist heeft onlangs opgemerkt dat we mogelijk een hoofd- en schouder patroon aan het vormen zijn. Het patroon moet nog worden voltooid door Bitcoin en de linkerschouder plus hoofd staan er al zoals te zien is op de onderstaande grafiek. Vervolgens moet Bitcoin de rechterschouder voltooien door naar de neklijn te bewegen. Mocht het hoofd- en schouder patroon daadwerkelijk voltooid worden, dan suggereert de analist dat we een daling onder de $30.000 zullen krijgen.

Bitcoin

Analist: Bitcoin koers zal onder $30.000 dalen

Een analist met meer dan 47.000 volgers op Twitter gaf onlangs zijn visie op de recente Bitcoin koersactie en wat er waarschijnlijk nog aankomt. Hij is van mening dat een neerwaartse beweging onder $30.000 op komst is en dat we tot $27.774 kunnen dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik denk nog steeds dat we nog een move omlaag kunnen gebruiken om echt wat kracht te verzamelen voor de volgende opwaartse beweging tot $50k.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN