Stellar (XLM) komt opnieuw de top 10 munten binnen op basis van marktkapitalisatie

Stellar Lumens (XLM) is qua marktkapitalisatie nu de negende grootste cryptocurrency en haalt Chainlink (LINK) en Binance Coin (BNB) in.

Op het moment van schrijven bedraagt de marktkapitalisatie van XLM $6 miljard, terwijl de marktkapitalisatie van LINK en BNB $5,6 miljard en $5,3 miljard bedragen.

Het feit dat Stellar in de top 10 is teruggekeerd is mede te danken aan een recente rally van meer dan 100% in de afgelopen tien dagen, volgens de prijsindex van Binance.

XLM beweegt op het moment van schrijven rond de $0,27, een stijging van meer dan 13% in de afgelopen 24 uur.

Gemakkelijk en snel XLM kopen? Dat kan direct hieronder!

De XLM koers heeft het sinds 1 januari 2020 fantastisch gedaan. Zo steeg XLM vanaf 1 januari 2020 van circa $0,045 naar circa $0,34 op 7 januari 2021, een stijging van meer dan 700%, volgens de prijsindex van CoinGecko.

XLM
Bron: CoinGecko

Wat kunnen we op korte termijn van de XLM koers verwachten?

We spraken met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de XLM koers. Hij zei het volgende:

“#XLMUSDT was één van de grote coins die goed is gepumpt samen met de stijging van #BTCUSDT. We hebben dan over wel 200%. Als we dan de fibonacci nemen zien we dat we de fib 0.705 hebben geraakt en zijn gebounced. Wat nog meer opvalt is dat er een nieuwe trend aan het vormen is die als support dient. Ook zien we dat we trendline die als resistance heeft gediend, hebben doorbroken en nu weer retesten.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

De Mac-d ziet er bearish uit op dit moment en de RSI wijst ook naar beneden toe op de lagere timeframes en gezien de algehele marktsituatie verwacht ik dat we nog een beetje door zullen zakken en een bounce maken vanaf de trendline die we op de RSI hebben getekend. Goed kans dat dit kan samenvalt me de trendlines bij het gemarkeerde deel en wij vanaf dat punt bouncen.”

XLM
Bron: Tradingview

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Bekijk dan het Telegram kanaal van Benelux Crypto. Klik hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!