Coinbase ondervindt opnieuw problemen door hoge volumes

Coinbase staat er om bekend dat het storingen heeft wanneer de cryptomarkt volatiliteit ondervindt en heeft bijna elke keer te maken gehad met downtime wanneer de volumes in deze bull run piekten. Nu de hele cryptomarkt een bloedbad ervaart en de afgelopen 24 uur al 21% van de marktkapitalisatie heeft verloren, had Coinbase dus opnieuw te maken met verschillende problemen, waardoor de meeste kooporders werden geweigerd.

De storing was bekende on-chain analist, Willy Woo, ook niet ontgaan en tweette het volgende:

“Aankopen op Coinbase worden niet voltooid. Coinbase is momenteel $350 lager dan andere beurzen, het werpt afgeleide indexen af ​​en heeft waarschijnlijk invloed op handelsalgoritmes.”

Coinbase reageerde met aangeven dat het een onderzoek is gestart naar de reden achter de vertraagde uitvoering van transacties op haar website en de mobiele applicatie, wat ertoe heeft geleid dat veel gebruikers meerdere bestellingen voor dezelfde transactie hebben geplaatst. Deze transactie heeft geresulteerd in een prijsverschil van meer dan $350 voor Bitcoin ten opzichte van andere beurzen.

Coinbase verzocht gebruikers ook om hun verzoeken niet opnieuw in te dienen, aangezien het neplogboeken zou creëren en dubbele transacties zou genereren. Het gaf ook een link naar de statuspagina om de voortgang van het onderzoek te controleren. Het bedrijf zei:

“Dien uw transactie niet opnieuw in – dit zal resulteren in dubbele activiteit. Onze teams werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen en we zullen binnen een uur updaten waar we zijn met een oplossing.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!