TradePremium: Ethereum koers is doorgebroken, maar wat nu?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De langverwachte breakout van de Ethereum koers werd ingezet en wordt ook mooi vervolgd. Blijven we stijgen of zoeken we een lager gelegen support op? Laten we het hieronder in de charts bekijken!

Weekgrafiek Ethereum koers

In de week van 14 december kregen we onze candle close boven onze resistance zone die we al zo lang zochten. Daar kregen we dan ook meteen een retest, echter werden de bags mooi opgevuld en de weg naar boven werd krachtig vervolgd.

Target? Dat is de meermaals aangehaalde $830, en daar lijken we dan ook zeker naar opweg. Hier wordt wel een kleine tussenpauze verwacht om vervolgens, als onze bullish move voldoende kracht bevat, door te gaan trekken naar $1000. Yes, een extra getal erbij!

Welke support zones op de weekly moeten we in de gaten houden? Dat is zeker en vast op onze net gebroken resistance zone van $630 tot $570. En een lager gelegen zone van $480 tot $450.

Ethereum koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Daggrafiek Ethereum koers

Ook op daily niveau blijven we interim resistance zones doorbreken en vinden we nu halt op de resistance zone van $750 tot $770. Deze gaan breken lijkt een minder moeilijke opdracht als we kijken naar onze vlotte voortzetting op de weekly. Ook op daily zoeken we de weg op richting $850. De support zones zijn hier de interim support zone in de regio $660 tot $640 en op de lager gelegen zone van $560 tot $500.

Ethereum koers daggrafiek
Bron: TradingView

Conclusie

Het pad naar boven wordt voortgezet en ik baseer mij voor de komende periode met plezier op de grotere timeframes. De move op de weekly is zeer krachtig en ik neem dan ook mijn beslissingen met deze in gedachten. Betekent dit dat we in één parablosiche move naar boven gaan? Zeker niet, een lager gelegen support opbouwen en op deze manier een higher low creëren is zeker geen negatief teken!

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!