Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs crasht binnen enkele minuten vanaf $28.400

Waar we eerder op de dag nog schreven over een nieuwe recordhoogte van Bitcoin (BTC), omdat de koningsmunt de $27.000 had doorbroken, werd vandaag ook de $28.000 doorbroken. De Bitcoin prijs bereikte een recordhoogte van $28.400, echter was de verkoopdruk te intens en crashte het binnen enkele minuten onder de $28.000.

Bitcoin heeft naast zijn nieuwe recordhoogte ook een mijlpaal bereikt op het gebied van marktkapitalisatie. Voor het eerst sinds zijn bestaan heeft BTC een marktkapitalisatie van $500 miljard overschreden. BTC heeft nu zelfs een grotere marktkapitalisatie dan Visa.

Bitcoin koers van $30.000 is een ‘rode zone’

Verschillende crypto-analisten hebben hun mening gegeven over de huidige Bitcoin prijsstijging. Eén van die analisten heeft gezegd dat het niveau van $30.000 een gevaarlijke voor BTC is. Hij gaf aan dat als BTC deze grens zou doorbreken een grote crash opkomst is, die vergelijkbaar is met die van 2012, 2014 en 2018.

Onlangs zeiden de analisten van Nostradamus dat ze een Bitcoin correctie verwachten van misschien wel 30%. Dit zou een daling betekenen richting de $15.600 en $18,200.

De BTC bull run begon begin oktober, toen de prijs circa $10.500 bedroeg. Sinds deze periode is het bijna verdrievoudigd. De Bitcoin prijs is bijna zeven keer de prijs medio maart. Velen zijn van mening dat de huidige bullrun anders lijkt te zijn dan die in 2017. De instroom van institutionele beleggers wordt vaak genoemd als reden voor de huidige Bitcoin rally.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN