Bitcoin geldautomaten

Bitcoin adressen met ten minste $1 miljoen stijgt met 150%

Het is ongelofelijk mooi wat de Bitcoin koers in de afgelopen dagen heeft laten zien. Waar Bitcoin (BTC) het een tijdje moeilijk had om het psychologische niveau van $20.000 te doorbreken, steeg het na het doorbreken van dit niveau, bijna direct door naar $23.000. Nu blijkt het zelfs zo te zijn dat het aantal Bitcoin adressen met ten minste $1 miljoen deze week is gestegen naar 66.540. Dit komt neer op een stijging van 150%.

Dat het aantal Bitcoin adressen zo gigantisch is gestegen komt waarschijnlijk omdat miners hun BTC in al die jaren hebben vastgehouden.

Glassnode zei het volgende:

“Het aantal Bitcoin adressen met ten minste $ 1 miljoen USD is parabolisch geworden. het is met + 150% gestegen tot 66540 adressen. $BTC stijging boven $20k heeft alle vroege miners adressen (50 BTC-blokbeloningen, niet-uitgegeven of verloren) omgezet in miljonair adressen.”

Bitcoin

Wat is de volgende stap voor de Bitcoin koers?

Nu Bitcoin deze stijgingen heeft laten zien is het nog maar de vraag wat de volgende stap kan zijn. In gesprek met Daan van Beneluxcrypto vroegen we hem om zijn visie op de Bitcoin koers. Hij zei het volgende:

“Gisteren gaven we in ons kanaal aan dat indien de trendline wordt doorbroken, we de fib 2.0 zullen testen. Dit is gebeurd en we hebben een mooie bounce vanaf die regio gemaakt. Wat opvalt is dat iedere dip agressief wordt opgekocht. Dat is te zien aan de grote lange wicks van de afgelopen candles. De Mac-D begint er ook steeds bullisher uit te zien op de lagere timeframes.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Op de hogere timeframes begint de RSI en Mac-d wel bearish signalen af te geven maar in een sterke pump hoeft dit niet altijd iets te betekenen! Het is goed mogelijk dat we dit weekend nogmaals de fib 2.618 zullen testen maar een pullback naar de fib 2.0 is ook nog mogelijk. We zullen de situatie her-evalueren indien we onder de fib 2.0 vallen.

Bitcoin koers
Bron: Tradingview

‘s werelds grootste nieuwspublicaties schrijven over BTC

Veel van ‘s werelds grootste nieuwspublicaties schreven over het nieuws van de nieuwe all-time high van Bitcoin, waaronder BBC, Reuters, CNN, The Times en The Guardian. Dit was echter niet alles, zo waren er ook Nederlandse nieuwsplatformen die over de nummer één cryptocurrency geschreven hebben, waaronder Tweakers, NRC, De Telegraaf, De Tijd en meer.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN