Ethereum

Ethereum koers zal in 2021 richting $900 stijgen

De Ethereum (ETH) koers steeg vandaag naar het hoogste punt dat sinds augustus 2018 niet meer is gezien. Ethereum bereikte een koers van $561 dollar. De koers is deze maand met meer dan 30% gestegen. Verschillende analisten suggereren dat ETH deze rally zal voortzetten aangezien Ethereum de belangrijkste resistance niveaus van $500 heeft doorbroken. Eén analist heeft zelfs aangegeven dat de koers volgend jaar richting $900 dollar kan stijgen.

Ethereum koers op weg naar $900

Als we de lijnen in de onderstaande grafiek, die de bekende cryptocurrency analist CryptoMichael heeft uitgestippeld, moeten geloven, zal de Ethereum koers volgend jaar richting de $900 dollar stijgen.

ETH prijs van $600 in zicht

De Ethereum koers heeft nog wel wat resistance niveaus die het moet doorbreken wil het de komende tijd verder stijgen. Als het aan de volgende analist ligt kunnen we op korte termijn al richting de $600 stijgen. Zoals we in de grafiek kunnen zien is $600 waar de volgende weekly resistance ligt. Hij zei:

“Dus, als alles volgens plan verloopt met Ethereum, wat is dan jouw ‘realistische’ prijsdoel? Persoonlijk kijk ik naar het wekelijkse niveau van $570, met een potentiële push naar $600 als het momentum echt sterk is.”

Ethereum koers

Hoewel de rally van Ethereum verrassend is, heeft de mede-oprichter van Placeholder, Chris Burniske, gezegd dat dit pas een tip van de sluier is. Hij gaf aan dat de Ethereum koers net zo snel van $500 naar $800 kan stijgen als de Bitcoin koers van $14.000 naar $18.000:

Ethereum koers

Verder is niet alleen de Ethereum koers op dreef. Ook het aantal adressen met minimaal 1 ETH bereikte onlangs een recordhoogte.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN