Litebit ontvangt ook goedkeuring vanuit de Nederlandsche Bank

Na het nieuwsbericht over de 3 nieuwe goedkeuringen vanuit de Nederlandsche Bank, is tevens bekend geworden dat de bekende cryptocurrency-broker Litebit ook haar goedkeuring in de pocket heeft.

LiteBit, dat onlangs voor het tweede jaar op rij werd uitgeroepen tot beste cryptobroker, gaf in haar persbericht aan dat het “trots is op haar registratie en steunt de nieuwe ontwikkelingen die de markt transparanter maken.”

Het ging verder met aangeven dat het dit bewijst dat de beurs de veiligheid van haar gebruikers en die van de sector serieus neemt, aangezien de nieuwe wet- en regelgeving, die op 21 april 2020 door de Eerste Kamer werd aangenomen, cryptobedrijven verplicht tot transparantie en openheid richting de toezichthouder.

De CEO van Litebitr, Olivier van Duijn, gaf het volgende aan:

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor de cryptosector, maar vooral voor alle cryptohandelaren in Nederland. Het toezicht van DNB zorgt er voor dat er alleen nog serieuze spelers overblijven. Met de verplichting tot registratie zet de cryptomarkt in Nederland een grote stap richting volwassenheid. We zijn ontzettend trots dat we een van de eerste partijen zijn die voldoen aan de eisen van de Nederlandsche Bank.”

Hij ging verder met:

De verwachting is dat de regulering de gehele markt naar een hoger niveau zal tillen. Het straalt professionaliteit en volwassenheid uit. Met onze registratie onderstrepen we dat handelen in crypto bij ons veilig kan. Dat kan nét dat duwtje zijn dat iemand nodig heeft om ook te gaan handelen. Wij verwachten dat veel meer consumenten gaan investeren in crypto.”

LiteBit gaf verder aan dat het de de ambitie heeft om de grootste cryptobroker in Europa te worden. Naast een registratie in Nederland, werkt het bedrijf daarom ook aan registraties in onder meer Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!