Renji Tumor Center VeChain

VeChain gaat de strijd tegen tumoren ondersteunen

VeChain, één van de grootste wereldwijde blockchain-projecten, heeft aangekondigd dat het het Renji Tumor Center in Shanghai gaat helpen in hun strijd tegen tumoren. Dit volgens een aankondiging die op 21 oktober geplaatst werd.

In de aankondiging verklaarden de Jiaotong University Medical School en het bijbehorende Renji Hospital dat de vereniging samenwerkt met het toonaangevende blockchain-platform en DNV GL, een in Noorwegen gevestigde internationale registrar en classificatiebureau.

De alliantie zal een centrum opzetten voor het voorkomen en behandelen van tumorziekten met behulp van DNG GL en VeChainThor blockchain. Het is duidelijk dat de medische dossiers van patiënten op de VeChainThor blockchain worden bewaard om hen te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Het Shanghai Renji Hospital werkte voor het eerst samen met het dominante blockchain-platform in mei 2019, toen het toetrad tot het Digital Carbon Ecosystem-initiatief dat werd uitgevonden door zowel VeChain als zijn Noorse partner.

Achtergrond informatie VeChain

Het toonaangevende platform, opgericht in 2015, is één van de eerste blockchain-technologiebedrijven ter wereld, met vestigingen in China, Europa, de VS, Singapore en Japan. Het ecosysteem van het blockchain-technologiebedrijf omvat verschillende bedrijven die blockchain-toepassingen aanmoedigen.

Het project biedt goedgekeurde belanghebbenden een volledig overzicht van de gegevens die aan een product zijn gekoppeld. Het blockchain-platform heeft tot doel het beheer van de toeleveringsketen te verbeteren en is van plan betalingen tussen IoT-apparaten (Internet of Things) te beheren.

Daarnaast steunt het momenteel ook verschillende bedrijven om een remedie voor het coronavirus te vinden. Terwijl ziekenhuizen langzaam evolueren naar digitale gezondheidszorg, zal de houdbaarheid van VeChain’s blockchain-technologie geleidelijk de voordelen ervan onthullen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN