Ethereum koers ziet er bullish uit volgens analisten

De nummer twee cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, Ethereum (ETH), heeft de afgelopen dagen een mooie stijging gerealiseerd. Hoewel Ethereum is gedaald van zijn lokale hoogtepunten rond $395 en momenteel wordt verhandeld voor $382, ​​zijn analisten nog steeds positief over de korte termijn vooruitzichten van de munt.

Ethereum koers ziet er bullish uit

Zo merkte een crypto-handelaar, @TheCryptoCactus op Twitter, onlangs op dat de huidige prijsactie gezond is, aangezien de cryptocurrency-positie boven kritische ondersteuningen ligt. Hij tweette het volgende op 10 oktober:

“Ik denk dat de markt op zoek is naar een volledig herstel als de prijs op $380 steun krijgt, maar dat gezegd hebbende, denk ik dat de huidige prijsactie er erg bullish uitziet en het is geweldig om $360 te hebben omgedraaid.

De kans dat we $280 opnieuw gaan testen wordt steeds kleiner elke dag dat we boven deze niveaus blijven.”

Hij voegde hier de volgende tweet aan toe op 14 oktober (onder vermelding van de onderstaande grafiek):

“Ik vind het nog steeds moeilijk om niet bullish te zijn. De prijs zou onder de $360 moeten zakken voor een echte verschuiving in momentum naar beneden, gezond ogende PA.”

Bron: TradingView

Koers kan stijgen naar $720

Een andere crypto-handelaar, @ColdBloodShill op Twitter, was ook bullish op de Ethereum koers. Hij merkte op dat, zolang Ethereum de prijzen in de buurt van $350 blijft, het de komende maanden zal verdubbelen naar $720. Dit omdat $350 in het verleden een belangrijk niveau is geweest voor ETH, omdat het in 2017 en in medio 2018 als lanceerplatform voor de munt fungeerde tijdens een dead cat bounce. Hij tweette de volgende grafiek:

Bron: TradingView

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!