Crypto Nieuws

Knaken.nl gaat Sparta Rotterdam sponsoren doormiddel van Bitcoin betalingen

Knaken Cryptohandel B.V. en Sparta Rotterdam hebben een bijzondere sponsordeal gesloten. Knaken.nl gaat de voetbalclub dit seizoen belonen voor hun prestaties in de Eredivisie door middel van een uitkering in Bitcoin (BTC).

Sparta krijgt een eigen Bitcoin portemonnee waarin BTC wordt gestort op het moment dat het team vooraf afgesproken prestaties behaald. Deze prestatiebeloning wordt onder andere bepaald op basis van het aantal doelpunten dat wordt gescoord, een overwinning en hoe hoog ze eindigen in de competitie of in de beker. De Bitcoin wallet is openbaar en iedereen kan het saldo inzien.

Eigenaar van Knaken.nl, Ronald Jonkers, licht de sponsoring toe:

“We kwamen met dit idee omdat voetbalclubs en vooral de jeugdopleidingen van clubs het financieel erg moeilijk hebben als gevolg van de coronacrisis. De jeugdopleiding van Sparta heeft een aantal grote spelers voortgebracht en het is belangrijk om daarin te blijven investeren. Sparta is een geweldige club met een lange traditie en wij willen er graag aan bijdragen om die in stand te houden. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar opleiding.”

Aan het einde van het seizoen

Gedurende het seizoen wordt de balans van de Bitcoin portemonnee gedeeld zodat alle fans van Sparta en andere geïnteresseerden kunnen volgen hoe het gaat. Aan het einde van het seizoen zal Knaken de door het eerste elftal verdiende Bitcoins officieel overdragen aan Sparta die deze op elk gewenst moment kan verkopen om met de opbrengst te investeren in de jeugdopleiding. Knaken is met deze sponsordeal de eerste crypto broker in de wereld die een voetbalclub op het hoogste niveau op deze manier sponsort.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN