Bitcoin wellicht niet ideaal als universele valuta, maar wel uitstekend voor uw beleggingsportefeuille

Veel mensen hebben zojuist de term “cryptocurrency” gehoord. Ze zijn bekend met Bitcoin (BTC), maar begrijpen niet hoe het werkt. Het laat zien dat mensen enthousiast zijn over deze digitale valuta en deze willen gebruiken. Bitcoin is een ander soort geld waar mensen nog nooit van gehoord hebben. Het wordt nog steeds niet gebruikt in het dagelijks leven. De primaire interesse in Bitcoin is ontstaan vanuit het idee om van de ene op de andere dag rijk te worden. Vroeger plaatsten mensen weddenschappen op sport om rijk te worden. Ze doen het nog steeds, maar investeren in cryptocurrency is een veiliger idee. Hoewel de juridische status van Bitcoin of altcoins niet is bevestigd vanwege een gebrek aan valutaregelgeving, is juridische actie in de huidige situatie niet gerechtvaardigd. Bovendien zijn de Bitcoin-transacties anoniem, wat het veiliger maakt.

Hoe klinkt het idee om van Bitcoin een digitale wereldwijde valuta te maken?

Een cryptocurrency is een vorm van digitale valuta die de afgelopen tien jaar aan populariteit heeft gewonnen. Het zal vermoedelijk alle ‘echte’ valuta overnemen als het digitale valutasysteem wereldwijd wordt geïntroduceerd. Je kunt deze mogelijkheid niet ontkennen omdat het in de echte wereld al een keer is gebeurd. Zo werd de euromunt geïntroduceerd als één soort munt met de consensus van de landen van de Europese Unie. Voor de komst van de euro had het deelnemende land zijn eigen valuta. De euro nam alle vroegere valuta over. Eén wereld, één valuta!

Een wereldwijde valuta is ongetwijfeld een uitstekend idee dat verschillende problemen van manipulatie van valutawaarden en internationale transacties zou elimineren. Het is een omstreden kwestie, aangezien de landen als de Verenigde Staten, de EU-landen en Groot-Brittannië met toonaangevende valuta’s het niet eens zullen worden over valuta-universalisering. Het idee ziet er gezond maar onrealistisch uit. Het is logisch om verschillen in de valutawaarden weg te werken, maar onlogisch dat de regeringen hun controle over financiële transacties zouden verliezen. Het zal een directe impact hebben op de wereldeconomie.

Het idee om van Bitcoin een wereldwijde munteenheid te maken is onrealistisch

Het concept van wereldwijde digitale valuta trekt de aandacht van de mensen in de internetwereld die fiat-valuta’s graag willen vermijden door wrijvingsloze handel en wrijvingsloos geld. Maar het idee van een toekomstige wereldwijde digitale munt lijkt fictie. De Amerikaanse overheid zal bijvoorbeeld nooit vrijwillig toestaan ​​dat mensen hun belasting betalen met Bitcoin, omdat dat zou betekenen dat het geld van de overheid onderhevig zou zijn aan de wisselkoersschommelingen van die digitale valuta.

Wat in deze context eerlijk of oneerlijk is, is een onderwerp van discussie. Als een dergelijk voorstel wordt ingediend, komt de overeenkomst tussen de landen nooit tot stand. Wat gebeurt er als Bitcoin een universele wereldwijde valuta wordt? Waar gaat het banksysteem naartoe? Hoe zullen de regeringen de waarde van hun land bepalen? Zal het een impuls geven aan illegale handel? Dit zijn een paar cruciale vragen in deze context. Het is niet het juiste moment om de voor- en nadelen van deze situatie te bepalen. Het beheren van de economie is de meest kritieke kwestie voor elke regering, aangezien de handelstekorten van de provincie, de betalingsbalans, enz. afhankelijk zijn van de monetaire macht van het land. Vanuit deze perspectieven lijkt het niet het juiste idee om van Bitcoin een wereldwijde universele valuta te maken.

Handel in Bitcoin is een uitstekende gelegenheid voor mensen

Het is ongetwijfeld aanvaard dat cryptocurrency een wereldwijde digitale valuta is, die niet verkeerd mag worden opgevat als een universeel geaccepteerde valuta op basis van het idee van “één wereld, één valuta.” Het is anders ontworpen en heeft andere voordelen, veel meer dan de fiat-valuta’s. Hoewel banksystemen niet kunnen profiteren van cryptocurrency, zijn ze toch een uitstekende aanwinst voor financiële markten. Cryptocurrencies worden verhandeld op beurzen, zoals aandelen en forex-effecten, hoewel sommige crypto-gebruikers mogelijk niet op de hoogte zijn van deze handel. Handelsplatforms zoals crypto profit zijn een echte gids voor deze mensen. Iedereen kan Bitcoin-handelaar worden en zijn geluk beproeven in deze handel. Veel mensen zijn door deze handel rijk geworden. Bitcoin-handelsplatforms bieden comfortabel leren, gemakkelijk deelnemen en gemakkelijk verdienen. Zelfs degenen zonder de ervaring van online handel kunnen deelnemen aan Bitcoin-handel.

Bitcoin en zijn toekomstige groei

Een tijdperk van de Bitcoin-revolutie is nog niet voorbij. Mensen hebben een historische hausse in de cryptomarkt gezien en ze zullen ook getuige zijn van de toekomstige groei. Het weerspiegelt het potentieel van Bitcoin om de portemonnee van mensen te vullen en ze rijk en welvarend te maken. Doe mee met de handel in Bitcoin, of u nu Bitcoin bezit of niet.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.