VeChain’s samenwerking kan voor nieuwe kansen zorgen

De VeChain Foundation – het bedrijf achter het meest bekende, op supply chain gerichte, blockchain-project van dit moment – is een partnership aangegaan met het accountants- en adviesbureau Grant Thornton Cyprus. Dit volgens een aankondiging die gisteren door het bedrijf geplaatst werd.

Volgens het bericht van VeChain hoopt het met de partnership blockchain-oplossingen uit te breiden naar een verscheidenheid aan industrieën. Deze zullen grotendeels worden bepaald door het netwerk van klanten van het Cypriotische bedrijf, maar kunnen de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie, auto-industrie, toeleveringsindustrie en meer omvatten.

Het artikel gaf het volgende aan:

“Door de combinatie van het professionele advies van Grant Thornton en de toonaangevende blockchain-technologie van VeChain, zal de partnership de deuren openen voor duizenden bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een hele nieuwe wereld van mogelijkheden door de implementatie van deze technologie.”

Alexis Nicolau, de directeur van gedistribueerde technologie van Grant Thornton Cyprus, die de interesse van het bedrijf in de ontwikkeling van blockchain besprak, merkte op dat wetgeving inzake blockchain-technologie in Cyprus “op handen is”.

Sunny Lu, medeoprichter en CEO van VeChain, gelooft dat de pandemie heeft bijgedragen aan de herstructurering van de wereldwijde economische orde. Hij zegt dat de situatie VeChain heeft aangemoedigd om “digitalisering die de behoefte aan digitale oplossingen vergroot”, in het post-pandemische tijdperk, te versnellen.

Hij ging verder met:

“We zijn toegewijd om meer bedrijfsscenario’s te verkennen met onze partner Grant Thornton Blockchain Cyprus en zijn enthousiast over wat er gaat komen als resultaat van deze samenwerking.”

Onlangs kondigde de VeChain Foundation een op blockchain gebaseerde voedselveiligheidsoplossing aan op basis van het Blockchain-as-a-Service-platform. De diensten die door het platform worden aangeboden, omvatten traceerbaarheidssjablonen voor traceerbaarheid van de oorsprong, grensoverschrijdende traceerbaarheid, traceerbaarheid van het volledige proces en meer.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!