Binance Chain

Binance lanceert BNB-staking op testnet met “Stake Wars” competitie

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De toonaangevende cryptocurrency exchange Binance heeft BNB-staking gelanceerd op zijn Binance Chain-testnet. Tevens geeft het deelnemers de mogelijkheid om kans te maken op prijzen via de zogenoemde “Stake Wars” -wedstrijd. Dit volgens een aankondiging vanuit Binance.

Volgens de update bereidt de beurs zich voor op de lancering van staking voor zijn native token, genaamd Binance Coin (BNB). Gebruikers kunnen deelnemen aan een “Stake Wars” -wedstrijd door BNB te staken op het testnet van de Binance Chain. Door mee te doen maken de deelnemers kans om prijzen en andere incentives te ontvangen.

De beurs zei het volgende in het bericht:

“Ter voorbereiding op de aanstaande lancering van BNB-staking op Binance Chain, sponsort Binance “Stake Wars”, met in totaal 3.000 BNB aan prijzen, als een kans voor gebruikers en de grotere Binance Chain-gemeenschap om cross-chain communicatie tussen de Binance Chain en Binance Smart Chain (BSC) te testen.”

Binance zal in de periode van 17 augustus tot 27 augustus tot 3000 BNB aan prijzengeld verdelen onder de top 10 validators op het Binance Chain Testnet. Het bericht claimt dat validators van het testnet verantwoordelijk zullen zijn voor het valideren van transacties en het verzegelen van blokken. Tevens zullen zij de architectuur en cross-chain communicatie van Binance Smart Chain (BSC) testen.

De wedstrijd zal beschikbaar zijn voor gebruikers die een tweet delen op de lanceringsdatum van “Stake Wars”. Binance is ook van plan om dagelijks BTCB of BNB te versturen naar BSC-accounts die naar het testnet en Binance DEX kunnen worden gestuurd om het systeem nog beter te testen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN