Bitcoin Nieuws

Bitcoin bullrun in zicht, volgens analist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin koers heeft de afgelopen week een mooie stijging laten zien en we zijn inmiddels weer over de psychologische grens van $10.000 gestegen. Nu is het zo dat een crypto-analist, die tevens de crash van Bitcoin (BTC) in 2019 voorspelde, suggereert dat een bullrun in opkomst is.

Bitcoin bullrun komt na een correctie

Crypto-analist Dave the Wave, vertelt zijn 33.000 Twitter-volgers dat hij gelooft dat Bitcoin klaar is voor een grote beweging. Echter merkte hij wel op dat de kans groot is dat de koningsmunt eerst een aanzienlijke correctie zal maken voordat een bullrun komt.

Bron: DavetheWave

Het verkrappende handelsbereik en het stervende momentum van Bitcoin suggereren dat er een gewelddadige beweging aan de horizon staat, wanneer de dominante cryptocurrency het einde van een meerjarige driehoek nadert. Dave gaf eerder in juli aan dat zodra de volatiliteit terugkeert, hij verwacht dat Bitcoin een aanzienlijke correctie zal doormaken.

CryptoCoinTalk

We vroegen de analisten van CryptoCoinTalk om hun mening over de Bitcoin koers en ze zeiden het volgende:

“Zoals we hadden verwacht konden we flinke prijsactie gaan zien na het breken van de range die lag op $9430-$8909. De range werd gebroken en we zagen een gelijke stijging richting de 9800.”

Volgens de analisten bevinden we ons momenteel in een belangrijke resistance zone, namelijk de daily supply zone en de 618/705 fibs. Ze merkten op dat het belangrijk is om dit level te breken en er boven te closen, als we een move willen zien richting de 10K.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN