Vice-president Marketing Ripple

Boston Fed plaatst vacature voor software-ingenieur om aan digitale valuta te werken

De Federal Reserve Bank of Boston is op zoek naar een software-ingenieur om aan een digitale valuta te werken. Dit volgens een vacature die voor het eerst werd gerapporteerd door CoinDesk.

De ideale kandidaat zou vijf jaar ervaring moeten hebben in software-engineering, bekend zijn met AWS, GCP of Azure en bekwaamheid in Java of C, C++, naast andere vereisten die in de vacature worden vermeldt.

Bovendien zal de kandidaat een jaar lang voltijds moeten werken in het domein van digitale valuta-experimenten van het Applied FinTech Research-team. Naast zijn kerntaak zal de medewerker ook coderen, grootschalige tests uitvoeren en oplossingen vinden aan de hand van de resultaten en het beheren van relaties, zowel binnen als buiten het team.

De vacature geeft het volgende aan:

“Deze functie is verantwoordelijk voor het bieden van configuratie, implementatie en ondersteuning van de inspanningen van het Applied Fintech Research-team bij experimenteren met digitale valuta.”

Robert Bench, vice-president en directeur van het Applied FinTech Research-team voor veilige betalingen in Boston Fed, besprak de missie van het Federal Reserve-systeem in een recente webinar van The Block, genaamd “Central Bank Digital Currencies: Design, Policy, and Implementation“.

In de webinar bevestigde Bench dat de Amerikaanse centrale bank geen onmiddellijke plannen heeft om een ​​digitale valuta te lanceren, maar dat de VS voorbereid moet zijn als deze plannen veranderen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN