Tether

Binance heeft onlangs ruim $60,5 miljoen aan BNB geburnt

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance heeft afgelopen vrijdag (17 juli 2020) 3.477.388 Binance Coin (BNB), ter waarde van $60,5 miljoen uit de circulatie gehaald, in de grootste tokenburn in de geschiedenis van de cryptocurrency.

De crypto-beurs burnt elk kwartaal een groot aantal BNB-tokens, totdat het 100 miljoen BNB uit de circulatie heeft verwijderd, wat de helft vertegenwoordigt van het totaal van 200 miljoen BNB dat ooit is uitgegeven.

Het aantal BNB-tokens dat zal worden verbrand, wordt bepaald door het aantal transacties dat op Binance wordt uitgevoerd in een periode van drie maanden. De strategie is erop gericht het aanbod van BNB te verminderen en de waarde ervan te verhogen.

De aankondiging van de beurs luidde als volgt:

“Door deze burn – die de handelsactiviteit vertegenwoordigt op de spot-, marge- en futuresbeurzen van Binance, evenals de verschillende portfolioprojecten en ecosysteempartners die BNB gebruiken, van april tot juni 2020 – is er permanent voor ongeveer $60,5 miljoen aan BNB weggenomen uit de circulatie.”

De meest recente burn valt toevallig ook samen met de maand van de derde verjaardag van de crypto-beurs.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN