BitMEX’s moederbedrijf wijzigt naam naar 100x

In een blogpost, die gisteren geplaatst werd, kondigde BitMEX & HDR-oprichter en CEO Arthur Hayes aan dat de moedermaatschappij nu een nieuwe naam heeft, namelijk “100x”.

Hayes gaf aan dat de verandering zou zorgen voor “nieuwe kansen en investeringen” te midden van de opkomst van digitale financiële systemen over de hele wereld. Het bericht ging verder met:

“Voortbouwend op het fenomenale succes van BitMEX, creëren we een nieuwe holdingstructuur, genaamd 100x, om een ​​bredere visie na te streven, om het moderne digitale financiële systeem om te vormen tot een systeem dat betrokken en bekrachtigend is.”

De in Seychellen gevestigde 100x wordt nu de holdingentiteit voor BitMEX en de andere takken van de groep, het BitMEX-platform en merk, blijven ongewijzigd.

Hoewel de nieuwe naam van de holding een verwijzing lijkt te zijn naar leveragetrading, beweert Hayes dat dit niet het geval is. Elke financiële dienstverleningssector die functioneert op basis van “ondoorzichtigheid, verduistering en eerbied voor gezalfde experts” is “fair game voor vernietiging met 100x”, zei hij.

BitMEX heeft onlangs een voormalige directeur van de Bank of China aangesteld als niet-uitvoerende voorzitter van HDR, nu dus bekend als 100x, om het moederbedrijf te veranderen in een “financieel technologiebedrijf van wereldklasse”.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!