UplandMe blockchain spel

Upland is het leukste spel op de blockchain?!

Upland is een op blockchain gebaseerd spel gebouwd op EOS, dat gaat over het verhandelen van virtueel onroerend goed. Je zou het kunnen vergelijken met digitale Monopoly. Spelers kunnen virtuele eigendommen kopen, verkopen en verhandelen die zijn gebaseerd op echte adressen.

Het bedrijf achter de game, Uplandme Inc., is een in Silicon Valley gevestigd bedrijf dat in 2018 is opgericht. Ze willen publieke adoptie voor blockchain, maar hebben het gebruik van blockchain niet bekendgemaakt. Het feit dat het spel op blockchain draait, zou voor de gewone gebruiker namelijk niet moeten uitmaken.

Op dit moment is het spel beschikbaar in een open bètatest met San Francisco als startlocatie. In de komende maanden zal het spel worden uitgerold naar andere steden, beginnend bij New York City. Het spel kent geen grenzen en kan overal ter wereld gespeeld worden.

Huidige problemen in de markt

Eén van de problemen van de huidige markt is dat gebruikers producten kopen waarvan ze geen eigenaar worden of waarover ze geen controle hebben. Je kunt de producten bijvoorbeeld niet verkopen aan iemand anders. Hoe tof zou het zijn als dit straks wel kan en je daarmee extra inkomsten kunt genereren?

Upland.me brengt verandering en ontwikkelt een platform met niet-fungibele tokens (NFT’s). Gebruikers bezitten de producten die ze in het spel aanschaffen. Hierdoor kunnen ze NFT’s kopen, verkopen en verhandelen.

Zo lijkt het net alsof je in de echte wereld bent, want ook een huis dat je in het spel koopt kan op den duur meer waard worden en de overwaarde is helemaal voor jou.

Er zijn natuurlijk geen garanties. De waarde van je eigendommen in Upland hangt ervan af of het spel bekender en de markt groter wordt. Zolang er steeds meer spelers bijkomen en eigendommen willen blijven kopen, zullen de waarden van de eigendommen stijgen.

Hoe speel je het spel?

Je begint het spel vanuit een 2D-kaart en start in San Fransico. Vanuit deze plek verken je de kaart en mocht je iets tegen komen en je hebt het geld, dan kun je het kopen. Ieder bezit is uniek en kan slechts door één speler tegelijk worden bezet.

Je kunt ook huur verdienen op basis van je eigendommen. Bij het in bezit hebben van meerdere stukken grond of andere toeristische locaties, kunnen je maandelijkse inkomsten drastisch toenemen. Het is duidelijk dat hoe meer land je bezit, hoe meer UPX je per maand verdient. Hierdoor kun je jouw UPX laten groeien.

Begin als een bezoeker, eindig als een Uplander

Iedere gebruiker zal de game als eerst spelen als ‘bezoeker’ en bij het verzamelen van 10.000 UPX word je beschouwd als een ‘Uplander’. Dit zorgt ervoor dat je volledige toegang tot het spel krijgt en jouw account automatisch gekoppeld wordt aan een interne EOS-wallet.

Een cryptocurrency wallet is al meteen voor je opgezet, door de ontwikkelaars van het spel. Upland zorgt er wel voor dat je te allen tijde in het bezit blijft van je eigen privésleutels. Vanaf dat moment kun je ook kopen en verkopen op de Upland-markt.

Als Uplander krijg je bij het kopen van een virtueel eigendom dus echt gedecentraliseerd eigendom. Je bent altijd de baas van het eigendom en kunt deze met winst of verlies verkopen en verhandelen. Bij het te koop zetten van een huis ontvangt de eigenaar ook een bericht en kan de prijs geaccepteerd of geweigerd worden.

Om er zeker van te zijn dat je jouw eigendom beveiligt, moet je inloggen en jouw visum elke week laten afstempelen. Visa kan onbeperkt worden afgestempeld en kost niets.

Betaalmiddelen in het spel

In het spel wordt de eigen crypto-valuta van Upland gebruikt, genaamd UPX. De token kun je zelf bijkopen in het spel via een bankpas, creditcard of zelfs cryptocurrency. Daarnaast zal Upland later dit jaar ook werken aan een fiat-out mogelijkheid, waardoor spelers NFT’s kunnen verkopen aan andere spelers op de Upland-markt voor echt geld.

Goed nieuws voor potentiële spelers die zich willen aanmelden. Als je deze link gebruikt, ontvang je een UPX-bonus van 6000. Dit brengt je meer dan halverwege om een ​​‘Uplander’ te zijn.

Ben je enthousiast geraakt en wil je het spel meteen spelen? Je kunt het spel downloaden in de App Store of Google Play.

Conclusie

Upland is een geweldig concept en het feit dat eigendommen die je in het spel aangeschaft echt van jou worden, maak het alleen maar interessanter. Dit zorgt ervoor dat gebruikers meer betrokken raken bij het spel en er alles aan doen om hun eigendommen zo waardevol mogelijk te maken, om deze uiteindelijk weer te kunnen verhuren, verkopen of verhandelen. Het spel kun je overal ter wereld spelen en kent dus geen grenzen. Echter is het spel momenteel alleen nog beschikbaar om te spelen in San Fransico en zal het binnenkort uitgerold worden naar New York City. We hopen dat het team ook snel zal uitbreiden naar andere landen, waaronder Nederland.

YouTube

De bekende website DappRadar heeft Upland behandeld in een YouTube filmpje. Je wordt live meegenomen en krijgt ook inzichten te zien in het spel.

Social media kanalen

Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN