Upland

Het blockchain spel Upland gaat samenwerken met Tilia voor digitale betalingen

Upland is een op blockchain gebaseerd spel gebouwd op EOS, dat gaat over het verhandelen van virtueel onroerend goed, en is te vergelijken met een digitale versie van Monopoly. Spelers kunnen virtuele eigendommen kopen, verkopen en verhandelen die zijn gebaseerd op echte adressen.

Eigendommen echt maken

Blockchain game ontwikkelaar Uplandme, Inc. gaat samenwerken met Tilia, Inc. om digitale betalingen mogelijk te maken in de Upland-game voor het verhandelen van virtuele eigendommen. Upland vertegenwoordigt de eerste ondertekende derde partij voor Tilia en de overeenkomst stelt Upland spelers in staat om virtuele eigendommen te verhandelen voor real-world (fiat) valuta op de in-game markt via Tilia Pay, in overeenstemming met de geldtransmissieregels in de Verenigde Staten.

Eén van de problemen met de huidige markt is dat gebruikers producten kopen waarvan ze geen echte eigenaar van worden of controle hebben. Dit komt omdat je ze bijvoorbeeld niet kan verkopen aan iemand anders, maar hoe tof zou het zijn als dit straks wel kan en je inkomsten kan genereren?

Idan Zuckerman, medeoprichter van Upland, zei het volgende over:

“Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst van games en digitaal eigendom, echt eigendom is; spelers volledige controle geven over de digitale goederen waar ze tijd en geld aan besteden om ze te verkrijgen, en die goederen in staat stellen waarde te behouden op een eerlijke en open markt. Deze samenwerking helpt ons om die echte eigendomsbelofte na te komen.”

De samenwerking met Tilia

Tilia is in meerdere jaren ontwikkeld om monetaire functies mogelijk te maken binnen Second Life, het toonaangevende 3D virtuele wereldplatform voor entertainment en zaken. Linden Lab heeft in eerste instantie Tilia Pay gecreëerd om de handel te ondersteunen voor zijn Second Life virtuele wereld. Het biedt diensten en infrastructuur in overeenstemming met de Amerikaanse wettelijke vereisten, waaronder witwasbestrijding, toezicht op sancties en fraudepreventie, waardoor gebruikers kunnen profiteren van hun digitale goederen. Als Tilia’s eerste externe klant werkte Upland nauw samen met de Tilia- en Second Life-teams om feedback te geven en het Tilia-aanbod vorm te geven.

“We werken al maanden samen met Linden Lab en Tilia om dit mogelijk te maken, en het was een waar genoegen om samen te werken met een toekomstgericht team dat gaming echt begrijpt en zo veel ervaring heeft met virtuele werelden,” vervolgde Zuckerman.

Aston Waldman, Tilia CEO en CFO van Linden Lab, zei het volgende:

“Het is geweldig om samen te werken met een partner als Upland die onze visie deelt voor echte in-game economieën en echt eigendom. We waarderen de visie van Upland om de voordelen van blockchain in de mainstream te introduceren en de manier waarop het eigendom van digitale goederen in games wordt behandeld, op te schudden.”

Upland is beschikbaar via de browser of als gratis, downloadbare native apps voor iOS en Android. Je begint het spel vanuit een 2D-kaart en start in San Fransico, maar zal binnenkort beschikbaar voor andere steden en regio’s. Het gebruik van unieke of non-fungibel tokens (NFT’s) maakt echt eigendom van de bezittingen mogelijk, waardoor spelers hun digitale aankopen kunnen verkopen of verhandelen.

Tilia Pay zal de komende weken worden geïmplementeerd in het Upland-spel, waardoor spelers hun eigen virtuele eigendommen kunnen verkopen voor echte valuta op de in-game markt.

Begin nu met spelen!

Goed nieuws voor potentiële spelers die zich willen aanmelden. Als je deze link gebruikt, ontvang je een UPX-bonus van 6000. Dit brengt je meer dan halverwege om een ​​‘Uplander’ te zijn. Als je je alleen aanmeldt via de mobiele app, ontvang je alleen de standaard 3.000 UPX.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN