IQeon press release

IQeon-team: “nadruk op beveiliging is de sleutel tot een betrouwbare crypto-economie”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

In 2019 hebben hackers volgens het analysebedrijf Chainalysis meer dan $4,3 miljard aan cryptocurrency-activa gestolen. Oprichters van het, in Estland gevestigde, blockchain-project IQeon zijn van mening dat, als start-ups de Europese wettelijke normen voor vermogensbeheer strikt naleven, deze aanvallen van criminelen zullen helpen tegengaan.

Het IQeon ecosysteem werkt aan verschillende projecten die transacties met de digitale valuta, genaamd IQN, ondersteunen. Eén daarvan is een gaming-PvP-platform met meer dan 70 duizend gebruikers. Tijdens het spelen van games, van verschillende genres, kunnen gebruikers met elkaar concurreren en in-game valuta ontvangen voor hun overwinningen. Tegelijkertijd biedt het IQeon-platform een ​​open transactiegeschiedenis voor geregistreerde deelnemers en gratis uitwisseling van activa tussen spelers.

Ontwikkelaars gaan vooruit en verbeteren het ecosysteem, met veel aandacht voor de bescherming van gebruikersgegevens en beveiligingsproblemen. Het team neemt hierbij verschillende maatregelen met betrekking tot de platformarchitectuur zelf.

Daarom is het IQeon-team onlangs een samenwerking aangegaan met het Duitse Fractal, dat oplossingen voor klantidentificatie ontwikkelde. Bovendien heeft het al overeenstemming bereikt over de komende implementatie van Fractal ID-technologie in het gamingplatform. De innovatie maakt het mogelijk om AML- en KYC-mechanismen op het platform te introduceren, wat het proces van het bevestigen van de identiteit van gebruikers, voor handelingen met het digitale activum IQN, zal vergemakkelijken.

Het bedrijf zei het volgende:

“IQeon is een ruimte van vrijheid en mogelijkheden om geld te verdienen met verworvenheden, en we doen ons best om te voldoen aan de vereisten van het internationale juridische veld, met name GDPR, en om illegale activiteiten op het platform te voorkomen.”

Het projectteam vraagt ​​ook voortdurend aanbevelingen en beoordelingen van zijn beveiligingssysteem bij gerenommeerde organisaties. In 2019 werd een hoogwaardige en uitgebreide beveiligingsaudit van IQN smart contract uitgevoerd. Om een ​​objectieve evaluatie te krijgen, waren gecertificeerde specialisten van het bekende bedrijf met expertise in cybersecurity Knownsec betrokken.

Volgens het rapport werden geen kritieke of ernstige kwetsbaarheden in de code van smart contracts voor digitale activa gevonden. Later ontving IQN een FCAS-beoordeling van het internationale analysebedrijf Flipside Crypto, beschikbaar op de projectpagina op CoinMarketCap.

De ontwikkelaars zijn van plan het IQeon-ecosysteem te verbeteren, bestaande te ontwikkelen en nieuwe producten te maken die transacties met IQN digitale activa ondersteunen.

IQN is een digitaal item dat in 2017 op Ethereum-blockchain is uitgebracht. IQN is tevens gelist op grote beurzen, zoals Yobit, Exrates, TokenStore, ForkDelta. U kunt de activa opslaan op de meeste wallets die ERC-20-standaardtokens ondersteunen. Sinds de lancering is de populariteit van digitale IQN-activa gestaag gegroeid en het afgelopen jaar is de IQN/ETH-koers meer dan verdrievoudigd.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN