Bitcoin transactie van $400 miljoen zorgt voor onrust

Er heeft een Bitcoin (BTC) transactie plaatsgevonden van maar liefst 46.835 BTC. De transactie werd verzonden op 21 mei en het is nog onduidelijk van wie de enorme hoeveelheid Bitcoin is. Wat ook opviel is dat de vergoeding van de transactie slechts $2,50 heeft gekost.

De bekende crypto YouTuber, Ivan Liljeqvist van Ivan on Tech, spotte de Bitcoin transactie en plaatste een bericht op Twitter. Hij zei:

Breaking Iemand heeft $400 miljoen in BTC verplaatst en betaalde $2,50 aan vergoedingen. Banken zijn gedoemd.

Van wie zou deze Bitcoin transactie kunnen zijn?

De kans is groot dat de hoeveelheid Bitcoin eigendom is van een crypto exchange of fonds. Bovendien is de ontvangende wallet in september vorig jaar aangemaakt. De wallet beschikt over een grote lijst aan verzonden en ontvangen crypto transacties.

$1.000 vergoeding voor een BTC transactie

Niet iedereen betaald zo weinig voor een BTC transactie, als we Roger Ver, vroege promoter van BTC maar inmiddels voorstander van Bitcoin Cash (BCH) moeten geloven. Hij claimt namelijk dat hij in het verleden meerdere keren $1.000 dollar aan BTC transactiekosten heeft betaald.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!