Zelf benoemde Satoshi Nakamoto, Craig Wright, heeft toegang tot zijn 820.000 BTC, volgens het juridische team van Kleiman

De zelfbenoemde Bitcoin-maker Satoshi Nakamoto, Craig Wright, heeft, volgens het juridische team van Kleiman, toegang tot het gecodeerde bestand waar zijn privésleutels opstaan van wallets met, naar verluidt, 820.000 aan Bitcoin (BTC).

Een nieuw document, dat op 21 mei werd ingediend, toont aan dat het team van Kleiman beweert dat Wright “de mogelijkheid heeft om het gecodeerde bestand te openen, maar dit niet doet omdat het bewijs bevat van de partnership en zijn Bitcoin-bezit.

De geschiedenis van de zaak

Bovendien hangt deze zaak af van het vermogen van Craig Wright om de documenten op te halen die nodig zijn om de “Tulip Trust” te openen, een fonds van ruim 1 miljoen BTC die de afgelopen jaren door Satoshi Nakamoto is gedolven.

Volgens Craig Wright kan hij de documenten niet meer onder ‘advocaat-cliëntprivilege’ overleggen. De Amerikaanse districtsrechtbank, rechter Bruce Reinhart, negeerde de bewijsstukken van Wright. De rechter beweerde dat de eerdere bewijsstukken, die waren ingediend door de Keniaanse advocaat van Wright, Denis Bosire Mayaka, niet volledig waren geverifieerd en suggereerde zelfs dat ze vervalst zouden kunnen zijn.

Nieuw bewijs van Kleiman

Volgens het juridische team van Kleiman is $1,6 miljoen aan Bitcoin uitgegeven van de adressen die aan de rechtbank zijn gegeven als bewijs dat Wright toegang heeft tot de fondsen, samen met zijn openbare dreigementen om zijn bezittingen op de markt te dumpen om de prijs van BTC te laten dalen.

Het document gaf het volgende aan:

“De weigering van Wright om het gecodeerde bestand te openen suggereert dat hij weet dat de inhoud ervan bewijs van een samenwerking zal bevatten, het bestaan ​​van een partnership tussen Wright en Dave Kleiman zal ondersteunen en dat de 820.200 Bitcoin op de CSW Filed List (of andere vergelijkbare bedragen) onderdeel zijn van de samenwerking, evenals de andere blockchain-gerelateerde intellectuele eigendommen die zijn gecreëerd voordat Dave stierf.”

De lijst met adressen waarnaar wordt verwezen bevat 16.404 Bitcoin-adressen, en volgens het juridische team van Kleiman is het een bewijs dat Wright “een frauduleuze/onvolledige lijst van zijn Bitcoin-bezittingen heeft ingediend” of dat hij “wel toegang heeft tot een lijst van zijn Bitcoin, en de privésleutels geassocieerd met deze adressen, en dat hij liegt.”

Het is vermeldenswaard dat de eigenaar van één van de adressen in de lijst vorig jaar een bericht op Memo.cash publiceerde waarin hij Craig Wright een “leugenaar en een fraudeur” noemde, terwijl hij een handtekening op de blockchain publiceerde om te bewijzen dat hij of zij het adres daadwerkelijk in bezit had.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!