Bitcoin Quantum Supremacy

Bitcoin site van Satoshi Nakamoto krijgt nieuwe eigenaar

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) website genaamd Bitcoin.org die in 2008 werd opgericht door Bitcoin-ontwikkelaar Satoshi Nakamoto en ontwikkelaar Martii Malmi, zal in handen komen van een derde nieuwe eigenaar.

De huidige eigenaar heeft namelijk bekendgemaakt dat hij geleidelijk aan zijn betrokkenheid bij de website gaat verminderen. De verwachting is dat dit tegen het einde van het jaar zal gebeuren. Dit volgens een bericht op GitHub.

Op GitHub maakte de pseudoniem Cobra Bitcoin zijn vertrek bekend en zei het volgende:

Ik wil alleen laten weten dat ik dit jaar mijn betrokkenheid bij Bitcoin.org geleidelijk zal verminderen, het zal niet meteen gebeuren, maar hopelijk zal ik tegen het einde van het jaar er niet meer zijn.

In de loop der jaren ben ik blij dat ik heb bijgedragen aan een project dat zoveel miljoenen mensen heeft laten leren over Bitcoin. Het is echt een enorme eer.”

Een beroep doen op het domein

Volgens het bericht heeft de huidige eigenaar al een paar mensen in gedachten aan wie hij het domeinnaam zou kunnen toevertrouwen. Echter sluit hij andere personen of organisaties niet uit.

Hij wil namelijk dat de website bij betrouwbare mensen in handen komt en het doel van massale adoptie in gedachten wordt gehouden. Bij interesse heeft hij gevraagd om persoonlijk contact met hem op te nemen.

Omdat Bitcoin net zo gecompliceerd is als het is voor nieuwe mensen om te begrijpen, zijn sites zoals Bitcoin.org de sleutel tot meer algemene acceptatie. Vooral om te voorkomen dat BTC wordt gelabeld omdat sommigen snel rijk worden, zei Cobra Bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN