eToroX

Bitfinex werkt samen met Koine en lanceert crypto bewaardiensten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Cryptocurrency exchange Bitfinex is een samenwerking aangegaan met een in Londen gevestigde aanbieder van digitale vermogensbewaring, Koine. Het doel is om haar klanten digitale bewaardiensten van “institutionele kwaliteit” aan te bieden. Dit meldde Finance Magnetes op woensdag 13 april.

Bitfinex zorgt hiermee dat het aanbod wordt uitgebreid en lokt hiermee de institutionele investeerders uit om ze een veilige opslagfaciliteit voor hun bezittingen aan te bieden, die voldoet aan de behoeften van institutionele beleggers. Daarnaast biedt het fondsbeheerders een afzonderlijke bewaaroplossing, terwijl ze gedurende de hele handelslevenscyclus hun eigendom behouden.

Paolo Ardoino, CTO bij Bitfinex zei het volgende over de samenwerking:

“We hebben ons altijd gericht op het bouwen van een dienst die geschikt is voor institutionele handel. In deze samenwerking met Koine voor de levering van custody post-trade infrastructuur zetten we een nieuwe stap op weg naar massale institutionele deelname aan de crypto-trading markt.”

Koine is gevestigd in Londen en wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA), de toezichthouder op de financiële markten in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van bewaringsoplossingen. Het platform biedt vereffenings- en gescheiden bewaarservices voor digitale activa en als fiat-valuta’s.

Bovendien kunnen Koine klanten dieal een account hebben op Bitfinex een kredietlijn krijgen voor hun transacties op het Bitfinex-handelsplatform met Bitcoin of andere cryptocurrencies.

Hugh Hughes, voorzitter en CEO van Koine, zei het volgende over de samenwerking

Samenwerken met Bitfinex om te helpen nieuwe fondsen in hun handelsomgeving te brengen, is een uiterst belangrijke stap in onze evolutie. Het zijn dergelijke exchanges die zullen profiteren van de verschuiving naar een meer traditionele marktstructuur die snel zal leiden tot institutionele kapitaaldeelname en de snelle groei van de handel in algoritmische fondsen.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ðŸš€

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN