Kraken

Cardano team voert eerste succesvolle tests uit voor Shelley netwerk

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het Cardano (ADA) team heeft in de laatste reeks ontwikkelingen de eerste succesvolle tests van een volledig gedecentraliseerd Shelley netwerk uitgevoerd.

De CEO van IOHK, Charles Hoskinson, beloofde een paar weken terug dat de lancering van Shelley niet vertraagd zal worden door het coronavirus. Zoals het ernaar uit ziet hebben ze de belofte tot nu toe gehouden.

In de update van het Cardano team kwam het volgende naar voren:

Het succes van deze test is een belangrijke mijlpaal, die de grootboek- en consensusimplementaties van het team valideert. Het team heeft nieuwe geannoteerde decoders toegevoegd aan het Shelley-grootboek voor blokken, blokkoppen en transacties. Daarnaast voegden ze ook relais voor de stake pool toe.

Volgens een rapport gedeeld door IOHK, het bedrijf achter de ontwikkeling van Cardano (ADA), is het team na de succesvolle Byron Reboot, momenteel stap voor stap op weg naar het Cardano Shelley netwerk. Het proces wordt verder in gang gezet met een reeks Haskell Shelley tests, die zullen leiden tot de hybride fase van Shelley upgrade.

Shelley-netwerk fases

  • Fase 1: staat bekend als ‘Pioneers, and the Friends & Family’.
  • Fase 2: heeft te maken heeft met de ‘openstelling van de testnet-publieke fase’.
  • Fase 3: gaat vooraf aan de implementatie van het mainnet. Deze is voor balanscontrole en bovendien degene die de transactiegeschiedenis van Byron en ITN zal integreren en het mainnet klaar zal maken voor Shelley.

Volgens Charles Hoskinson staat de lancering gepland voor 11 mei. Deze fase zal Shelley echter openstellen voor een selecte groep gebruikers.

Private Beta

Op 27 april werd het eerste blok gemaakt in een private beta. Dit is eigenlijk een testversie van het Genesis-blok (het eerste blok van een blockchain).

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, deelde toen het volgende op Twitter:

Ondertussen komt er in Cardano-land een tovenaar aan, precies wanneer hij nodig is! Hoskinson grapte, in een verwijzing naar de Lord of the Rings.

Hoskin vertelde in een recente video ook in welke stappen Shelley gelanceerd zal worden. Bekijk de video hieronder:

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Cardano, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN