Salesforce gaat Lition blockchain integreren

Salesforce blijft zijn aanbod uitbreiden en meer functies zoals de blockchain van Lition toevoegen aan zijn CRM-platform.

Salesforce.com is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco dat bedrijfssoftware aanbiedt op het gebied van klantrelatiebeheer. Dit doen ze in de vorm van software as a service op basis van cloud computing.

In een officiële aankondiging van Lition zegt het blockchain-bedrijf dat deze stap de toegang tot de Lition-blockchain zal vergroten, gebruikmakend van de status van Salesforce als het populairste CRM-platform ter wereld.

Lition zei het volgende over deze stap:

“Elke Salesforce-gebruiker, van kleine bedrijven tot Fortune 500-bedrijven, heeft de mogelijkheid om belangrijke informatie eenvoudig op een vertrouwelijke en fraudebestendige manier vast te leggen, te certificeren en te beschermen met de Lition’s app op het Salesforce-cloudsysteem.”

Lition voegde hieraan toe dat de eerste fase van de integratie tussen de twee bedrijven is voltooid en binnenkort ook zal worden gemigreerd naar Lition’s mainnet. Momenteel werkt het team aan code-updates voor zowel het testnet als het mainnet.

Het bedrijf ging verder met:

“De architectuur van Salesforce is cruciaal voor de bedrijfsvoering van bedrijven over de hele wereld. Maar door de afhankelijkheid van data die volledig gecentraliseerd is, ontstaan ​​er operationele risico’s. Het extraheren van die gegevens is niet altijd gegarandeerd. De GDPR-compatibele blockchain is een geweldige manier om een ​​deel van die afhankelijkheid te decentraliseren.”

In een gesprek met Cointelegraph ging Benni Woerpel, de marketingmanager van Lition, dieper in op de compliance die Lition aan Salesforce levert.

“De blockchain van Lition is in deze context vrij uniek, omdat het een laag zal bieden, die conform de privacywet is. En waar formulieren kunnen profiteren van de gedecentraliseerde kenmerken van blockchains.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!