XRP koers

XRP koers kan wellicht met 20% gaan stijgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het was een interessante week voor de XRP koers, waarin het unieke turbulentie zag. De munt wist zelfs, aan het eind van vorige week, onafhankelijk van de cryptomarkt te stijgen, voordat het opnieuw de correlatie met Bitcoin (BTC) herstelde.

Deze prijsactie is gekomen omdat de cryptocurrency rond een belangrijk ondersteuningsniveau zweeft op XRP/BTC. Door de potentiële kracht van deze ondersteuning denken analisten dat het goed mogelijk is dat de munt op korte termijn gaat stijgen.

Potentiële stijging van 20%

Op het moment van schrijven handelt XRP voor ongeveer $0,18. Dit is een opmerkelijke stijging van recente dieptepunten van $0,16, die samen met de daling van Bitcoin naar $5,800 werden waargenomen.

De huidige koers in USD is waar het de afgelopen weken enige weerstand heeft ondervonden, waarbij elke poging om dit niveau te overwinnen tot niets leidde.

Op de korte termijn is het belangrijk op te merken dat Bitcoin de markt waarschijnlijk zal blijven bepalen. De weerstand van $7.000 is erg belangrijk voor de koningsmunt om te overwinnen en als dit gebeurt zal hij waarschijnlijk de top 10 munten meetrekken naar boven.

Een factor die XRP op korte termijn aanzienlijk zou kunnen versterken, is het feit dat het binnenkort een eerder weerstandsniveau, op de XRP/BTC chart, kan omzetten in ondersteuning.

De populaire cryptohandelaar, genaamd CryptoMichaël, sprak over deze mogelijkheid in een recente tweet, waarin hij uitlegde dat een succesvolle verdediging van het 2600 sat-niveau XRP tot 3100 sats zou kunnen leiden.

Hij tweette het volgende:

“Het zou interessant zijn om te zien of XRP dit niveau om kan draaien naar ondersteuning. Zou een verdere voortzetting richting 3100 satoshis kunnen ondersteunen.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals XRP, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN