Bezoekers aan de Ethereum Community Conference wordt gevraagd om zich te laten testen op COVID-19

Alle bezoekers aan de Ethereum Community Conference worden aangespoord om naar voren te treden en om de coronavirus-test te doen om te weten of ze aan de ziekte lijden. Dit werd onthuld nadat Zhen Yu Young, die de conferentie bijwoonde en een mede-oprichter van TorusLabs, aangaf dat hij positief getest was.

Hij zei dat hij na het evenement positief voor het coronavirus getest werd. Zhen vertelde in een tweet aan mensen die met hem in contact kwamen, op zowel de ETHLondon hackathon als de conferentie in Parijs, om voorzichtig te zijn of ook te getest te worden.

Het evenement in Londen werd gehouden tussen 28 februari en 1 maart, terwijl de conferentie Ethereum in Parijs van 3 tot 5 maart plaatsvond.

Waarom ging dit evenement wel door?

Sinds het uitbreken van het coronavirus heeft het vele wereldactiviteiten verstoord. Conferenties zijn geschorst, grote openbare bijeenkomsten zijn afgelast, zelfs sportieve activiteiten, en veel voetbalwedstrijden en toernooien zijn in de wacht gezet vanwege het virus.

Veel cryptoconferenties, waaronder de Blockchain-week van Parijs in 2020, werden al uitgesteld tot december omdat Frankrijk een embargo op grote indoor bijeenkomsten plaatste. Maar de Ethereum Community Conference werd vrijgesteld van dit verbod, omdat het totale verwachte aantal minder dan 5000 bedroeg.

De Blockchain-week van Londen werd op dezelfde manier beïnvloed door het COVID-19-virus, omdat veel stoelen leeg waren en podiumpresentaties werden gereorganiseerd om als live webinars te worden gehouden.

Andere crypto-gebeurtenissen die COVID-19 zouden beïnvloeden

Als preventieve maatregel, en les van de bezoekers aan de Ethereum Community Conference, is aangekondigd dat andere crypto-evenementen, die binnenkort plaatsvinden, opnieuw gepland zullen worden.

Eerder deze maand zeiden de organisatoren van de Blockchain-week van Hong Kong dat het evenement zou worden uitgesteld tot 28 september. Dit was nadat de Hong Kong Token 2049-conferentie tot oktober was verplaatst.

EDCON, dat gepland was om in Italië te worden gehouden, werd ook geannuleerd, evenals de Nitron Summit 2020 van Zuid-Korea, die vorige maand opnieuw werd gepland.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!