Bitcoin (BTC) koers: welke kant gaan we op?

Na een mooie stijging van de Bitcoin (BTC) koers boven de $10.000, is de koers zich inmiddels sinds enkele dagen aan het bewegen tussen de $8.500 en $8.900. Dit volgens cijfers van CoinMarketCap.

Bron: CoinMarketCap

De vraag luidt nu als volgt: zal de Bitcoin koers stijgen of zakken we door naar beneden?

We keken rond op Twitter om te kijken wat verschillende technische analisten voorspellen over de Bitcoin koers.

CryptoMichaël

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, heeft zijn visie op de Bitcoin koers op Twitter gedeeld. Hij zei het volgende:

Op dit punt zijn mijn perspectieven redelijk onveranderd gebleven. Hier vasthouden en ik neem aan dat we de $9.000-9.200 waarschijnlijk ‘retesten’. Als we dit niet vasthouden dan kijk ik naar het bedrag tussen $7.500-7.700.”

Bron: Twitter

Inmortal Technique

Cryptohandelaar Inmortal Technique gelooft zelf dat de prijs tussen de $8.400 en $8.600 de bodem is voor Bitcoin. Volgens hem zullen we in maart weer uitkomen boven de $9.000.

Bron: Twitter

HornHairs

HornHairs, een andere prominente handelaar op Twitter, zei het volgende over de Bitcoin koers:

Het is nu of nooit voor de bulls. Beste R:R hier voor een ‘long’ met de huidige setup (sweep en range low hertest). Rond 9k weer short gaan op de Bitcoin prijs. Prijsbewegingen die zo dicht bij de dagelijkse dieptepunten komen van $8,2k, doet me denken dat we die eruit halen voor een echte sprong.

Bron: Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!