Bitcoin

Bitcoin koers: zijn we bullish of bearish?

Nadat de Bitcoin koers enkele dagen goed stand heeft gehouden boven de $10.000, heeft de koers sinds 20 februari een lichte terugval gehad onder het psychologische $10.000 niveau. Dit volgens cijfers van CoinMarketCap.

Bron: CoinMarketCap

De vraag luidt nu als volgt: Is de Bitcoin koers bullish of bearish?

We keken rond op Twitter om te kijken wat verschillende technische analisten voorspellen over de Bitcoin koers.

The Moon

TheMoonCarl heeft gegevens gedeeld dat na de naderende halvering van Bitcoin, de BTC-inflatie zal dalen van de huidige 3,6 procent naar 1,8 procent.

Volgens hem heeft de meerderheid van de centrale banken zichzelf een doel gesteld om de inflatie op 2 procent te houden. Dit betekent dat BTC-inflatie lager zal zijn.

De handelaar zegt ook dat binnen twee jaar de prijs van Bitcoin gemakkelijk naar de $200.000 kan stijgen.

Inmortal Technique

Cryptohandelaar Immortal Technique denkt er nog steeds hetzelfde over als eerst. Hij gelooft dat Bitcoin boven de $10.000 kan komen, als de prijs boven de daily open blijft.

Dezelfde gedachten als gisteren over #Bitcoin 10k als de prijs boven daily open kan blijven.”

Bron: Twitter

CryptoMichaël

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, heeft zijn visie op de Bitcoin koers op Twitter gedeeld. Als we hem moeten geloven, dan is er niks ergs aan de hand en is dit gewoon een correctie. Hij zei het volgende:

Ik zie deze wekelijkse grafiek (ja, we moeten nog steeds sluiten) en ik zie niets ultra bearish. Tot nu toe: gewoon een corrigerende beweging in een stijgende markt. Zelfs $8.800 zou niet zo slecht zijn.

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN