BLOGS afbeeldingen_Tekengebied 1 kopie 9

Wat is een soft cap?

De soft cap is het minimale bedrag dat een cryptocurrency project wil ophalen tijdens zijn Initial Coin Offering (ICO). Deze fundering is nodig om het project te kunnen lanceren. Mensen investeren hun geld in een idee dat nog niet op de markt is, in de hoop dat ze later vele malen meer waard zullen zijn dan wat ze geïnvesteerd hebben. Wordt de soft cap niet gehaald, dan krijgt iedereen zijn inleg terug.

Naast de soft cap wordt er ook een hard cap vastgesteld. Deze hard cap is het maximale bedrag dat het project heeft vastgesteld wat zij hopen op te halen. Voor investeerders is het belangrijk dat de soft en de hard cap gebaseerd zijn op cijfers en reële plannen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN