XRP koers

XRP daalde naar $0,12 op BitMEX in een abnormale move

Op het moment van schrijven, handelt XRP tegen een prijs van $0,326, wat een opmerkelijke klim betekent van de dagelijkse dieptepunt van $0,286 die werden vastgesteld net vóór de scherpe opwaartse beweging van gisterenavond.

Na de stijging, naar het hoogtepunt van $0,33, werd de cryptocurrency geconfronteerd met een lichte afwijzing die het ‘s nachts naar een dieptepunt van $0,30 leidde, waarvan het sindsdien is hersteld.

BitMEX zakte dieper

Belangrijk is echter dat deze nachtelijke dip aanzienlijk dieper sneed op BitMEX, waarbij het XRP / USD-handelspaar een ​​enorme abnormale daling zag die leidde tot een dieptepunt van iets meer dan $0,12 in een enkele candle.

Galaxy, een prominente cryptocurrency-analist op Twitter, sprak over de daling in een recente tweet, wijzend op een grafiek die de enorme daling op het platform toont.

“XRP / USD ging zo laag als $0,13 op Bitmex.

Crazy shit.”

Beleggers klagen na de BitMEX-drop

Platforms zoals BitMEX implementeren beveiligingsmaatregelen om hun klanten tegen dit soort bewegingen te beschermen, waarbij BitMEX ‘Fair Market Pricing’ wordt gebouwd om manipulatie te voorkomen. Desondanks zijn altcoin-handelsparen zoals XRP / USD op platforms zoals BitMEX notoir illiquide en zijn ze meer vatbaar voor abnormale bewegingen dan Bitcoin.

Een gebruiker op Twitter met de naam Marc de Koning beweerde in een recente tweet dat zijn stoploss niet geactiveerd werd door de move, waardoor zijn hele account werd geliquideerd.

Hij zei:

“Dit is echt niet goed! Mijn stop is niet geactiveerd en mijn hele BitMEX-account is leeg.”

Het is belangrijk op te merken dat er op het moment van schrijven geen officiële verklaring van BitMEX is over dit fenomeen, en het blijft nog steeds onduidelijk over hoe ver reikend de impact van deze move op handelaren was.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN