Ethereum

Ethereum heeft belangrijke indicator geflipped naar bullish

Ethereum (ETH) is de laatste tijd hard gestegen ten opzichte van de dieptepunten van december en steeg van $120 naar $220. Nu geeft een prominente handelaar aan dat dit herstel een belangrijke technische indicator in staat heeft gesteld bullish om te buigen, wat suggereert dat een langdurige uptrend er aan zit te komen, die Ethereum honderden procenten hoger kan gaan brengen.

Ethereum gaat met 400% stijgen?

Zoals waargenomen in een recente tweet van cryptocurrency-handelaar Galaxy, is de Moving Average Convergence Divergence (MACD) op de maandelijkse grafiek voor het eerst in twee jaar, sinds oktober 2017, geflipped naar bullish. Meer in het bijzonder, na bijna twee jaar van een neerwaartse trend, werd de maandelijkse MACD van Ethereum in januari groen en de koers volgde dat op door nog een groene kaars af te leveren.

Omdat de MACD een momentumindicator is die de trends van een actief volgt, is dit teken buitengewoon positief voor Ethereum.

Hij zei het volgende op Twitter:

De laatste keer dat deze indicator werd gezien, steeg de cryptocurrency van $300 naar een piek van $1.440 – een stijging van bijna 400% in minder dan zes maanden tijd.

Is 284% ook goed?

Helaas zal dit exacte scenario waarschijnlijk niet gaan gebeuren, maar Galaxy heeft nog wat meer theorieën over hoe de koers van Ethereum de komende maanden zal gaan evolueren.

Volgens eerdere rapporten gaf Galaxy in een eerdere analyse aan dat Ethereum op het punt staat om te stijgen naar $850.

Hij tweette het volgende:

Hij merkte op in de analyse, gepubliceerd op 21 januari, dat de Relative Strength Index van Ethereum op het punt staat de belangrijkste weerstand te verbreken (is al gebeurd), een belangrijke neerwaartse trend die de prijzen voor de afgelopen twee heeft onderdrukt (ook al gebeurd) en een horizontale weerstand boven $322 (nog in behandeling).

Deze samenvloeiing, beweerde hij, zou de prijs van Ethereum in juli of augustus op $850 kunnen brengen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN