Ripple

Ripple (XRP) CEO reageert op Novogratz: Ripple overtrof Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ripple (XRP) CEO Brad Garlinghouse heeft op Twitter uitgehaald naar Wall Street investeerder Mike Novogratz. De laatstgenoemde zei in een zaal vol financiële adviseurs dat XRP in 2020 weer een somber jaar zal hebben.

Hij praatte vorige week met personal finance superstar Ric Edelman op een conferentie in Orlando, Florida. Ter afsluiting beantwoordde Novogratz vragen uit het publiek. De laatste vraag ging over zijn mening over XRP, de native cryptocurrency van het ecosysteem van Ripple.

Novogratz zei het volgende:

“Ripple het bedrijf bezit 60 miljard van de XRP munten. Dat is veel.”

De totale hoeveelheid XRP die in omloop is, is 100 miljard tokens. Hoewel Ripple 80 miljard tokens voor zichzelf had, zijn de belangen teruggebracht tot 56 miljard. 24 miljard aan tokens zijn dus al verkocht door het cryptocurrency project.

Novogratz vergleek XRP met een situatie waarin een bedrijf continu zijn aandelen verkoopt.

Hij voegde eraan toe:

“als ik een aandeel koop en zodra ik weet dat [iemand] er voor een prijs $10 miljard aan verkoopt, maakt het me minder enthousiast om aandelen te kopen.”

Ripple (XRP) CEO Brad Garlinghouse was het er niet mee eens en tweette over zijn uitspraken.

“Ripple heeft Bitcoin (BTC) en de bredere cryptomarkt in 2020 overtroffen. XRP is in dit jaar 44% gestegen (19,1 tot 27,5) ten opzichte van BTC die 33% is gestegen (7.100 tot 9.500).”

Ondanks dat Mike ten onrechte voorspelde dat de prijs van Bitcoin in 2019 naar $20.000 zou gaan, schoot de prijs omhoog van $3.700 aan het begin van 2019 en eindigde het jaar boven de $7.000.

Ook..dit is dezelfde man die zei dat Bitcoin in 2019 naar 20K gaat ‾ \ _ (ツ) _ / ‾ #notNostradamus.

Hij voorspelde wel dat Tom Hanks een Oscar zou winnen voor Mr. Rogers – misschien is dit de voorspelling die hij goed zal krijgen?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN