Verdien $250.000 als je deze cold wallet kan hacken

Cold wallet-serviceprovider GK8 biedt een bug bounty van maximaal $250.000 aan de eerste persoon die het product kan hacken. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph verscheen.

GK8, die zijn oplossing presenteert als een digitale kluis die “hack-proof” is en tevens geen directe of indirecte verbinding met internet nodig heeft, zal 14 Bitcoin (BTC) (meer dan $125.000 op het moment van schrijven) in de wallet plaatsen. Iedereen die erin slaagt in te breken in de portemonnee, krijgt de inhoud + een extra prijs van $125.000.

Het in Israël gevestigde GK8 claimt dat zijn beveiligde bewaaroplossing banken en andere instellingen in staat zal stellen om hun crypto-fondsen, en gerelateerde informatie, volledig te openen en te beheren, zonder verbinding met het internet te hoeven maken.

Zcash (ZEC) oprichter en cryptografie-onderzoeker professor, Eran Tromer, heeft het project goedgekeurd en betoogd dat de door GK8 ontwikkelde cold wallet-oplossing een nieuwe standaard is voor het aanbieden van cryptocurrency-bewaring. Hij legde de manier uit waarop het bedrijf de portemonnee heeft ontworpen en zei:

“Door alleen uitgaande unidirectionele communicatie te hebben en vervolgens de rest van de cryptografische protocollen eromheen te bouwen, met behulp van berekeningen met meerdere partijen, validatieprotocollen, de overdracht van beleid naar de omgeving, terwijl tegelijkertijd de injectie van kwaadaardige input van het internet in de cold wallet wordt voorkomen.”

De actie loopt overigens van 3 februari (9:00 uur EST) tot 4 februari 2020 (9:00 uur EST), dus wees er snel bij!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!