Crypto Nieuws

Binance is in gesprek met twee bedrijven in Japan voor strategische partnerships

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance, één van de populairste cryptocurrency-beurzen wereldwijd, is onderhandelingen gestart over een strategische partnership met twee Japanse bedrijven. Dit volgens een persbericht die op vrijdag 17 januari werd geplaatst.

Volgens het bericht is Binance begonnen te onderhandelen met Z Corporation (een dochteronderneming van Z Holdings, voorheen bekend als Yahoo Japan) en met TaoTao, een gecertificeerde cryptocurrency-beurs in Japan.

Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

De exacte details van de partnership zijn niet bekend, maar Binance zei dat Z Corporation en TaoTao “de besprekingen en beraadslagingen met Binance zouden voortzetten en beginnen met de voorbereidingen om handelsdiensten voor gebruikers in Japan te lanceren”.

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) zei het volgende tegen Cointelegraph:

“We kijken uit naar onze gezamenlijke inspanningen met Z Corporation / TaoTao om onze diensten naar Japan te brengen. We willen allereerst er voor zorgen dat we werken in volledige overeenstemming met de Japanse wet- en regelgeving, waarbij lokale en wereldwijde normen een belangrijke rol spelen bij het tot stand brengen van duurzame ontwikkeling in de hele industrie en zorgen voor een grotere acceptatie bij het publiek.”

Strengere regelgeving

Op 14 januari stelde de Financial Services Agency of FSA voor om het hefboomlimiet, voor margin trading in cryptocurrency, te verlagen van 4x naar 2x. Bovendien zullen de herziene versies van de Payment Services Act en de Financial Instruments and Exchange Act, die sommigen als streng en vaag beschouwen, in april worden toegepast.

Binance merkte op dat alle partijen in het partnerschap met het bureau zouden samenwerken en verklaarden:

“Door een licentie te verlenen voor de geavanceerde technologieën van Binance, zullen Z Corp en TaoTao samenwerken met het Financial Service Agency om te zorgen voor volledige naleving van de regelgeving op de Japanse markt.”

Gisteren heeft Binance tevens aangekondigd dat Binance.com de toegang voor inwoners van Japan geleidelijk zal beperken.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN