Ravencoin

Gebruiker verliest $36.000 aan Ravencoin (RVN)

Een gebruiker verliest $36.000 aan Ravencoin (RVN) na het opnieuw installeren van de RVN iOS wallet. Dit maakte de persoon gisteren zelf bekend op Reddit.

Het slachtoffer met de gebruikersnaam Fpvhawk diende de klacht in op Reddit. De gedupeerde had enkele problemen met zijn wallet, waaronder langzame synchronisatietijden en problemen met het verzenden van zijn Ravencoin. Hierdoor besloot hij de software te verwijderen en opnieuw te downloaden.

Vervolgens kon het slachtoffer zijn wallet weer in en zag zijn balans erop staan. Totdat de nieuwe portemonnee hem verplichtte om een ‘sweep’ actie te ondernemen. Na de ‘sweep’ zag Fpvhawk 0 RVN in zijn wallet. Het slachtoffer zei het volgende:

“Ik krijg een nieuwe telefoon, ik installeer de rvn ios-app, voer een phrase in, na synchronisatie zie ik dat mijn RVN vertrokken is op de dag dat ik mijn wallet ‘sweepte’. Wat nu? Heeft de sweep het ergens naartoe gestuurd waar ik geen toegang tot heb?”

Support ons!

Vanaf nu is het mogelijk om ons via de Brave Browser een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je doneert. Wil je ons belonen, klik dan hier!

Brave browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN