Brave - CryptoBenelux

Beloon CryptoBenelux met de Brave browser

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Vanaf nu is het mogelijk om ons via de Brave browser een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies?

Je kunt het zien als een soort fooi die je zonder veel moeite doneert. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je de content leuk vindt of erg betrokken bent bij de community.

Op deze manier kun je dus je waardering laten blijken. We nemen je meteen mee in de stappen om ons te kunnen ‘tippen’. Vergeet niet om van te voren de Brave browser hier te downloaden.

Heb je nog nooit eerder van de Brave Browser gehoord? Klik dan hier en lees hoe geweldig deze nieuwe browser is!

Zodra je op onze website bent aangekomen klik je op het Basic Attention Token (BAT) logo rechtsbovenin. Vervolgens klik je op ‘send a tip’ en kom je uit bij het volgende scherm.

Aangekomen bij dit scherm kun je rechts zien dat je verschillende hoeveelheden BAT kunt verzenden. Laten we als voorbeeld 1 BAT nemen. Klik hierna op ‘send my tip’.

Hoera, het is gelukt.. je hebt ons 1 BAT getipt! Mocht je dit willen delen met je Twitter-volgers dan kan dit door de ‘Tweet’ button te gebruiken.

Eerder vandaag schreven we al over de mogelijkheid die Twitter-gebruikers hebben om contentmakers een tip te geven op Twitter. Lees dit bericht hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN