Tron

Disney weigert handelsmerk aanvragen van Justin Sun

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Disney heeft ervoor gezorgd dat Het Amerikaanse Patent and Trademark Office vorige maand drie aanvragen voor handelsmerken heafgewezen en voorkomt hiermee dat TRON deze in handen krijgt.

De grootste wereldwijde exploitant van themaparken gaf aan dat de handelsmerken van de Tron Foundation tot merkverwarring zouden leiden.

De Chinese partner Raybo Technology van Tron Foundation diende voor het eerst zijn handelsmerkaanvragen ‘TRON’, ‘TRONNETWORK’ en ‘TRONIX in februari 2018 in.

Disney bezit de rechten op de populaire TRON-serie die dateert uit de originele film die in 1982 werd uitgebracht en liet dit meteen weten aan het Amerikaanse Patent and Trademark Office (USPTO).

Nadat Disney dit heeft ingediend, had Raybo Technology de tijd om te reageren, maar er werd niets ingediend. Als gevolg hiervan heeft het octrooibureau standaard alle drie zijn handelsmerkaanvragen afgewezen.

Jake Chervinsky, adviseur bij Compound, vertelde Decrypt:

Tron heeft het registratieproces van handelsmerken duidelijk niet serieus genomen. Ze hebben nooit Amerikaanse raadslieden ingehuurd om hen te vertegenwoordigen, hoewel de USPTO hen uitdrukkelijk heeft opgedragen dit te doen.

Ze hebben ook niet gereageerd op de ingebrekestelling van de USPTO, wat betekent dat ze hun poging tot handelsmerk volledig hebben opgegeven.”

Het is echter misschien niet allemaal slecht voor Tron. Raybo Technology heeft al negen handelsmerken in China bezit, waaronder de woorden ‘Tron’, ‘TRX’ en ‘Tronix’.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN