Next.exchange

NEXT.exchange IEO aankondiging

Beste CryptoBeneluxers!

Wij van NEXT.exchange willen graag informatie over onze aankomende IEO met jullie delen.

Voordat we inzicht geven in onze komende IEO, vinden we het gepast om wat achtergrondinformatie te geven over de start van ons project. Ons uitgangspunt was onze ICO in december 2017.

In de tussentijd is ons team bijna verdrievoudigd, hebben we het ene product na het andere gebouwd en een community gekoesterd die in ons project en in onze visie gelooft.

De start van NEXT als token & NEXT.exchange het hybride handelsplatform voor digitale activa (HEX)

Gevoed door onze visie om een ​​handelsplatform voor digitale activa te bieden dat flexibel is qua functionaliteit, gemakkelijk te gebruiken, veilig en gebouwd om regelvriendelijk te zijn, hebben we besloten om een crowdfundingsronde te organiseren van 20 november tot 31 december 2017.

Kort nadat we tijdens onze ICO ongeveer $700.000 hadden ingezameld, crashte de hele cryptocurrency- en blockchain-markt, wat nu bekend staat als de cryptocurrency-crash van 2018. Een periode van één maand tussen 6 januari en 8 februari, waarin de prijs van Bitcoin met 65% procent instortte, waarbij bepaalde tokens meer dan 90% van hun waarde verloren, zo niet alle. Werd gevolgd door een neerwaartse trend van meer dan een jaar.

De na-effecten van de crash van 2018 zijn natuurlijk nog steeds voelbaar tot op de dag van vandaag, met een enorme hoeveelheid high-budget, en in sommige gevallen, hoog-doel projecten die capituleren, de markt verlaten, overhypen en nalaten om hun mijlpalen te realiseren, als gevolg van de crash, slechte planning en slecht beheer van de schatkist.

Heb je onze NEXT.exchange review trouwens nog niet gelezen? Klik dan hier!

Omdat we het grootste deel van onze schatkist onmiddellijk na de ICO in fiat konden overboeken, konden we de sterk dalende markten vrij goed absorberen. De marktbrede neerwaartse trend was natuurlijk alarmerend, maar we zagen het als een kans om conservatief te opereren en de reactie van de markt op belangrijke gebeurtenissen, zoals regelgevende acties en onze concurrenten, te observeren.

Door ons ons budget te behouden, in plaats van het te besteden aan hype-activiteiten, te werken aan de items die op de roadmap stonden, een team te bouwen van betrouwbare individuen en adviseurs met verschillende achtergronden en expertise, een community van investeerders en supporters te bevorderen, koesteren en laten groeien, hebben we kunnen de tijd goed besteed.

Sindsdien zijn er veel leden bijgekomen en onderdeel geworden van onze kerncommunity, Ambassadors. Deze ambassadeurs en leden van de gemeenschap hebben deelgenomen aan het testen van onze producten en hebben zelfs masternodes op onze Blockchain gelanceerd (meer details hieronder).

Het was ons duidelijk dat de neerwaartse trend niet eeuwig zou duren, de markt had behoefte aan een opruiming. Het tijdperk van het wilde-weste-achtige crypto-zwendel en onzinprojecten zou ten einde komen, ten gunste van een schonere, meer gerichte en op regelgeving gebaseerde markt. En dus, met laserfocus, wilden we ons HEX-platform bouwen, dat goed op weg is om één ​​van de belangrijkste componenten te worden van het blockchain-ecosysteem dat we creëren.

Wat is gebouwd door het team en de community na de ICO van december 2017?

Kort na de sluiting van onze ICO brachten we de Alpha Build van ons hoofdproduct, de hybride digitale activa exchange, NEXT.exchange uit. Toegang tot de Alpha Build werd exclusief aan ICO-deelnemers gegeven.

Samen met de Alpha Build van NEXT.exchange hebben we de NEXT Tokenmarkt uitgebracht (een gedecentraliseerde ERC20 P2P-marktplaats), die meer dan 100 ERC-20-activa met elkaar verbond en handelaren in staat stelde deze activa van elkaar te kopen en verkopen, met behulp van onze webportal en de Metamask ERC-20 webportemonnee. De NEXT Tokenmarkt werd destijds afgeschaft, met plannen om het opnieuw te lanceren als een volledig op zichzelf staand gedecentraliseerd en gemakkelijk te gebruiken handelsplatform.

Na de Alpha Build-release van NEXT.exchange zijn we doorgegaan met het voorbereiden van de 1.0 (Private / Public) Beta-release, samen met het creëren van een volledig ondersteunende technische infrastructuur.

Tijdens het voorbereiden en implementeren van de 1.0 Private & Public bèta-releases zijn we ook begonnen met het bouwen van onze eigen Blockchain, NEXT.chain (PoS / PoW), die zal fungeren als de ruggengraat voor NEXT.exchange. We hebben het Testnet gelanceerd in februari 2019, met het eerste Genesis-block gemined in april 2019 en de daaropvolgende Mainnet-lancering in mei 2019. Dit betekende ook het begin van het swappen van Masternode-operators naar onze blockchain.

Nadat het Mainnet van NEXT.chain en de 1.0 Beta-versie van NEXT.exchange waren uitgebracht, zijn we begonnen met het verbeteren, upgraden en oplossen van problemen met betrekking tot de 1.0 Beta-versie, die werden ontdekt door onze bètatesters (projectvolgers, Ambassadors, ICO-investeerders, Masternode-operatoren). De periode na de ICO was erg gericht op ontwikkeling, maar omvatte ook marketingactiviteiten, het regelen van regelgevingsaangelegenheden, er werd werk verricht om ervoor te zorgen dat we fiat-functionaliteit op onze beurs konden bieden, en een heleboel andere tandwielen werden op de achtergrond geslepen.

Wat moeten we na een relatief kleine initiële crowdfunding, een diepe bearmarkt en een lang ontwikkelingspad laten zien als we onze IEO naderen?

Onze belangrijkste productlijn:

1) NEXT.exchange – een hybride digitale activawissel (HEX).

NEXT.exchange biedt een hybride benadering van de markt, door een digitale activa exchange te bieden die de voordelen van gecentraliseerde en gedecentraliseerde oplossingen combineert. Dit alles terwijl het voldoet aan de wettelijke voorschriften, rijk is aan functionaliteit en eenvoudig in gebruik is voor nieuwkomers in de markt.

 • Individuele portefeuilles voor elke gebruiker (overdraagbaarheid van privé sleutel bezit is een geplande toekomstige functie, we weten dat jullie je sleutels willen);
 • Fiat gateway (USD, EUR) en paren voor activa genoteerd op de beurs;
 • Ondersteuning voor een breed scala aan digitale middelen en blockchains;
 • Naleving van de regelgeving;
 • Eigen blockchain (NEXT.chain) om te gebruiken als database voor het opnemen van transacties;
 • Geautomatiseerd staken van Proof-of-Stake-gebaseerde activa voor NEXT houders;
 • Adequate fees van 0,20% voor niet-houders van NEXT en 0,10% voor NEXT houders;
 • Geen washtrading toegestaan! (Liquiditeitsvoorziening is oké, maar handelsmanipulatie, dat is een no-no voor ons en natuurlijk voor toezichthouders)

Status: In BETA met meer dan 20 leden van de community die testen, in afwachting van fase-voor-fase release tijdens de IEO.

Raadpleeg onze whitepaper of onze lightpaper voor meer informatie over NEXT.exchange.

2) NEXT.chain – een PoS / PoW-uitbreiding op het Bitcoin-protocol:

 • PoS / PoW;
 • Masternodes;
 • API-integratie voor derden;
 • Mining samenvoegen;
 • Activa creatie;
 • Governance;
 • Ondersteuning voor korte wallet-adressen;
 • Directe en privé-transacties;

Status: Live Network (Mainnet), Genesis-block gemined op 23 april 2019, 100+ community gelanceerde Masternodes, 2,5+ miljoen NEXT soft -locked.

We hebben het Bitcoin Core protocol gebruikt en uitgebreid met ondersteuning voor het maken van nieuwe activa, vergelijkbaar met ERC-20 tokencreatie. Onze activa zullen van de 00X-standaard zijn. NEXT.chain bevat Masternodes (25.000 NEXT gebruikt als onderpand) die recht hebben op anciënniteitsbeloningen en kunnen deelnemen aan het gedecentraliseerde bestuur. NEXT.chain zelf is een hybride blockchain, die zowel Proof-of-Work als Proof-of-Stake consensusmechanismen combineert. Deze unieke hybride aanpak maakt NEXT.chain beveiligd tegen 51% aanvallen en creëert een snelle, goedkope en veilige keten die fungeert als de technologische basis van ons platform voor de handel in digitale activa.

De huidige waarde van ons netwerk, uitsluitend gebaseerd op gelanceerde Masternodes, is meer dan 1.000.000 USD.

Raadpleeg onze whitepaper of onze lightpaper voor meer informatie over NEXT.chain.

3) NEXT.genesis – IEO launchpad – een gedecentraliseerd platform voor fondsenwerving:

 • Ondersteuning voor zowel NEXT.chain als onafhankelijke Blockchain IEO’s;
 • Geaccepteerde valuta: BTC, ETH, XRP, LTC, NEXT, EUR, USD (alleen creditcard), USDT, USDC, PAX, TUSD, (onder voorbehoud van wijzigingen);
 • Ondersteuning voor meer-fase fondsenwerving;
 • Marketingondersteuning voor geïnteresseerde projecten;
 • Lage IEO-startkosten;
 • Gegarandeerde notering op NEXT.exchange, na voltooiing van IEO;

Status: release gepland bij de NEXT IEO start.

4) NEXT: ons digitale bezit en levensader van ons digitale ecosysteem.

Hoewel moeilijk te labelen als een ‘product-product’, oorspronkelijk geïmplementeerd op de Ethereum-blockchain, maar nu gemigreerd naar NEXT.chain, heeft NEXT een zee van gebruik en hulpprogramma ontgrendeld op NEXT.exchange, applicaties op NEXT.chain en NEXT.genesis.

Exchange features:

 • Toegang tot fiatfunctionaliteit na KYC;
 • Lagere handelskosten (-50%);
 • Prioritaire toegang voor nieuw genoteerde activa;
 • Gedistribueerde gedeeltelijke handelsplatformvergoeding;
 • Geautomatiseerd inzetten van PoS-middelen;
 • Gepland: stemmen op listings;
 • Gepland: gereduceerde listingkosten;

Blockchain features:

 • Masternode-onderpand (25.000 NEXT);
 • Activa creëren op NEXT.chain (1 NEXT);
 • Fuseren met BTC;

Launchpad features:

 • Deelname aan crowdfunding.

Terwijl we blijven groeien, zullen het nut en de gebruikscasussen voor NEXT verder worden uitgewerkt en evolueren.

Reden en doel van onze aankomende IEO

Initial Exchange Offerings (IEO’s) zijn een democratische en legitieme methode voor gedecentraliseerde projectfinanciering. IEO’s worden gehost door digitale activaplatforms die helpen bij marketing, onboarding van investeerders en het beheren van het crowdfunding-proces. Over het algemeen hebben IEO’s een groter gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Voor de NEXT IEO zullen we ons eigen lanceerplatform, NEXT.genesis, gebruiken in combinatie met een extern IEO-lanceerplatform van één top 10 beurs (op basis van volume), volgens CoinMarketCap.

Het doel van onze IEO is om financiering te verwerven om onze activiteiten te versterken op het gebied van ontwikkelingskracht, voort te bouwen op de producten die in dit bericht worden beschreven en onze activiteiten op te schalen, om onze bedrijfsdoelen te bereiken en sneller inkomsten te genereren.

Waarom niet gewoon NEXT verkopen op de open markt? We denken niet dat het massaal verkopen van ontwikkelingstokens (dumpen) op de open markt gezond is voor onze markt en onze houders, noch is het proces democratisch. Er zijn verschillende negatieve effecten te verwachten. Market-selling van een massale hoeveelheid zal leiden tot prijsonderdrukking, wat een negatieve invloed heeft op onze groeivooruitzichten en het sentiment van onze houders.

Tokenomics

Het aanbod van circulerende NEXT is momenteel ongeveer 4.000.000. Het maximale aanbod is 30.300.000 en zal worden bereikt via mining (PoW) en staking (PoS) over een periode van 15 jaar.

Opmerking: Eén NEXT Masternode vereist 25.000 NEXT. Het Masternode-netwerk telt vanaf nu meer dan 100 nodes, wat betekent dat meer dan 2.500.000 NEXT niet in actieve circulatie is. Er is geen slot op Masternodes. Het intrekken van iemands Masternode-onderpand reset echter de anciënniteitspremie (elke 125 dagen +/-) volledig.

NEXT heeft zowel een marketing- als een ontwikkelingsfonds, dat zal worden gebruikt om het bedrijf respectievelijk in de loop van de komende jaren op te bouwen en te promoten.

We hebben 2.500.000 NEXT gereserveerd uit de ontwikkelingsfondsen voor onze IEO.

NEXT IEO Informatie:

IEO locatie:

 • Ons lanceerplatform; NEXT.genesis.
 • Een externe partij, Een top 10-beurs (op basis van volume) op CoinMarketCap.

NEXT beschikbaar voor verkoop tijdens IEO:

 • 2.500.000 NEXT (verdeeld over twee IEO Launchpads).

Particuliere distributie of OTC-deals:

 • Geen, we hebben alle OTC-aanvragen van de afgelopen twee jaar afgewezen.

IEO verkoopstructuur:

Er zijn 5 fases:

 • Startprijs: 1 EUR. | Supply: 250.000 NEXT
 • Fase 2 prijs: 2 EUR. | Supply: 500.000 NEXT
 • Fase 3 prijs: 3 EUR. | Supply: 750.000 NEXT
 • Fase 4 prijs: 4 EUR. | Supply: 500.000 NEXT
 • Fase 5 prijs: 5 EUR. | Supply: 500.000 NEXT

Geaccepteerde valuta: BTC, ETH, EUR, USD (alleen creditcard), USDT, USDC, PAX, TUSD.

Soft cap: 500.000 EUR.
Hard cap: 8.000.000 EUR.

Als de softcap niet wordt bereikt, kunnen gebruikers hun NEXT inwisselen.

Geschatte doelstellingen en toewijzing van middelen:

 • Onboarden van extra ontwikkelaars (6): ongeveer 500.000 EUR / jaar. (soft cap)
 • Overname van EMI (Electronic Money License) om onze gebruikers toegang te bieden tot traditionele bankinfrastructuur: ongeveer 750.000 EUR.
 • Het verkrijgen van wettelijke licenties voor activiteiten: 50.000 EU
 • Acquisitie van datacenter in Nederland voor mining, scaling en data-operaties: ongeveer 1,2 miljoen EUR, waarvan 500.000 EUR wordt gebruikt om fysieke datacenterfaciliteit (onroerend goed) te verwerven.
 • Gedeeltelijke acquisitie van gelicentieerde effectenmakelaar met toepasselijke licenties: ongeveer 500.000 EUR, wat ons de mogelijkheid biedt om effecten aan boord te nemen en traditionele financiële instrumenten te verhandelen.
 • Verdere uitbreiding en regionale officiële lancering in Rusland, de VS, het Midden-Oosten en Azië.

Extra informatie

 • NEXT zal worden genoteerd op ons eigen handelsplatform dat ook volledig zal worden geopend nadat de IEO is afgesloten, naast een listing op een top 10 volume platform. Met twee extra handelsplatformen die zich momenteel in de onderhandelingsfase bevinden.
 • Een uitgebreide marketingcampagne is gepland voor de IEO en productlanceringen. Onze primaire marketingpartner zal een organisatie zijn, die gespecialiseerd is in marketingactiviteiten voor digitale activa exchanges en een trackrecord van gerenommeerde digitale activa exchanges.

Verwacht dat meer informatie over onze IEO de komende dagen zal worden gedeeld. Samen met een IEO Lightpaper en nieuwe BitcoinTalk-post.

We maken ons klaar om het gaspedaal naar de vloer te duwen voor ons project.

Bekijk hieronder de social media kanalen van NEXT.Exchange:
NEXT.Exchange Telegram
NEXT.Exchange Twitter
NEXT.Exchange Github
NEXT.Exchange Medium

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN