Bitcoin heeft zijn bodem gevonden, aldus Willy Woo

De afgelopen maand was een behoorlijk uitdagende tijd voor Bitcoin (BTC) HODLers en voor de crypto-markt in het algemeen. Dus is het niet de tijd dat we positievere punten gaan delen? Precies op het perfecte moment komt Master of On-Chain Analysis, Willy Woo, met een positieve kijk op de Bitcoin koers. Volgens hem kruist BTC’s on-chain momentum en dat is een bullish teken!

De bodem is gevonden?

Woo maakte de claim in een tweet die op 7 december geplaatst werd, samen met een grafiek met verschillende niet-geëtiketteerde wiggly lijnen. Helaas kon hij ons niet eens vertellen wat de indicator is, omdat het eigendom is van Adaptive Capital. Hij zei het volgende:

“Het on-chain momentum kruist bullish. In voorbereiding op de halvering. Ik kan niet zeggen welke indicator dit is, want hij is eigendom van @AdaptiveFund, maar hij volgt het momentum van de belegger. De bodem is waarschijnlijk gevonden, alles wat lager gaat zal slechts een wick in de macroview zijn.”

Gevraagd naar zijn mate van vertrouwen in deze specifieke Bitcoin koers voorspelling, zei hij het volgende:

“Ik tweet alleen iets als ik er veel vertrouwen in heb, anders tast het mijn reputatie aan.”

Wat denken jullie? Denken jullie ook dat de Bitcoin koers de bodem gevonden heeft? Laat het weten op onze socials!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!