Brave

Brave browser verdubbelt aantal gebruikers in 2019

Privacygerichte blockchain-webbrowser Brave heeft zijn maandelijkse actieve gebruikers (MAU) bijna verdubbeld van 5,5 miljoen in 2018 naar 10,4 miljoen in 2019. Tegelijkertijd zijn de dagelijkse actieve gebruikers (DAU) van Brave het afgelopen jaar verdrievoudigd tot 3,3 miljoen. Dit volgens een aankondiging van het bedrijf die op 5 december geplaatst werd.

Het bedrijf gaf verder zelf aan dat de recente groei, in maandelijkse actieve gebruikers, door de nieuwe release van Brave 1.0 komt, die op 13 november gelanceerd is. Dit zorgde, volgens de blogpost, voor een stijging van 8,7 miljoen in oktober tot meer dan 10 miljoen aan het einde van november.

Uit een aantal rapporten blijkt zelfs dat Brave in september haar grote concurrenten, Chrome, Firefox en Opera in de Japanse Google Play Store voorbij ging.

Naast een piek in actieve gebruikers, registreerde Brave ook een toename van 12 keer meer geverifieerde uitgevers om de tokens van Brave te ontvangen voor het delen van content, genaamd Basic Attention Tokens (BAT).

Volgens de laatste gegevens van BATGrowth, een site die de acceptatie van Brave-browsers bijhoudt, was het totale aantal Brave-publishers per 6 december 341.880. Dit terwijl dit in het begin van 2019 er nog maar 28.000 waren.

Brave

Beloon CryptoBenelux via Brave

Vanaf nu is het mogelijk om ons via de Brave Browser een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je doneert. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je de content leuk vindt of erg betrokken bent bij de community. Op deze manier kun je dus je waardering laten blijken. We nemen je meteen mee in de stappen om ons te kunnen ‘tippen’. Vergeet niet om van te voren de browser hier te downloaden.

Zodra je op onze website bent aangekomen klik je op het BAT logo rechtsbovenin. Vervolgens klik je op ‘send a tip’ en kom je uit bij het volgende scherm.

Aangekomen bij dit scherm kun je rechts zien dat je verschillende hoeveelheden BAT kunt verzenden. Laten we als voorbeeld 1 BAT nemen. Klik hierna op ‘send my tip’.

Hoera, het is gelukt.. je hebt ons 1 BAT getipt! Mocht je dit willen delen met je Twitter-volgers dan kan dit door de ‘Tweet’ button te gebruiken.

Eerder vandaag schreven we al over de mogelijkheid die Twitter-gebruikers hebben om contentmakers een tip te geven op Twitter. Lees dit bericht hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN