Brave browser lanceert tip service voor Twitter-gebruikers

Blockchain internetbrowser Brave biedt Twitter-gebruikers nu de mogelijkheid om contentmakers een fooi te geven. De tip kan gegeven worden met de Basic Attention Tokens (BAT). Dit meldde Brave op 1 augustus.

Tip je favoriete Twitter-account met Brave

Gebruikers kunnen een bepaald bedrag invullen dat ze fooi willen geven aan een bepaald Twitter-account. Vervolgens krijgt de ontvanger direct zijn fooi in BAT.

De aankondiging bevat ook een aantal functies die gekoppeld zijn aan de fooi-service. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld terugkerende tips naar de maker sturen. Hiervoor selecteer je de optie om van de eerste tip een maandelijkse gebeurtenis te maken. Daarnaast kunnen gebruikers de tweet delen met de maker om hen op de hoogte te brengen van de tip zodra ze een fooi hebben gegeven.

Gebruikers die zich hebben aangemeld voor Brave Rewards, zien nu een tipoptie op Twitter-berichten wanneer ze Twitter bekijken via hun Brave-desktopbrowser. Brave Rewards ondersteunt ook fooien op YouTube en Twitch, en komt waarschijnlijk ook naar Reddit, GitHub en Vimeo.

Lijkt het je leuk om gebruik te maken van Brave? Klik dan hier!

Brave browser
Brave Browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!