Ethereum Nieuws

Zullen de ontwikkelingen van Ethereum de koers beïnvloeden?

Er komen veel mooie ontwikkelingen aan voor Ethereum (ETH), echter blijft koers nog achterwege. Analisten debatteren nu of de robuuste fundamenten van Ethereum al dan niet voldoende zullen zijn om de cryptocurrency hoger te stuwen, of dat het verdere verliezen zal boeken.

Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op $147, wat een opmerkelijke daling betekent ten opzichte van het dagelijkse hoogtepunt van $157 die van de week werd genoteerd. Het is echter belangrijk om te vermelden dat Ethereum momenteel aanzienlijk hoger verhandeld wordt dan zijn recente dieptepunt van $130.

Decentralized Finance

Een factor die zowel de analisten als de ETH-bulls nauwlettend in de gaten hebben gehouden, is de impact van de DeFi-trend op Ethereum, waarbij een aanzienlijk deel van de cryptocurrency wordt vastgezet, naarmate meer personen de DeFi-initiatieven gaan gebruiken.

Spencer Noon, een populair figuur in de crypto-industrie, sprak hierover in een recente tweet en merkte op dat de prijsstijgingen van Ethereum op jaarbasis niet overeenkomen met de hoeveelheid ETH die het afgelopen jaar in DeFi is opgesloten.

Hij zei het volgende:

“Thanksgiving USD vastgezet in DeFi

2018: $ 121.

2019: $ 154 (+ 27%).

De markt kan langer irrationeel blijven dan dat je solvabel kunt blijven, maar ik wed er persoonlijk op dat de prijs niet veel langer achter zal blijven van de fundamentals.”

De komende maanden zullen de markten waarschijnlijk veel inzicht bieden of de sterke fundamentals van Ethereum voldoende zijn om de koers omhoog te stuwen. Wat denken jullie? Laat het weten in onze chat!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN