Bitcoin

Gaat Bitcoin een bounce naar $8.600,- maken?

De afgelopen dagen is de Bitcoin (BTC) koers erg volatiel geweest, echter slaagde de koers erin om een ​​aantal belangrijke tijdsperioden te sluiten boven het belangrijkste ondersteuningsniveau van $7.400.

Ondanks deze non-actie beginnen sommige analisten bullish gevoelens te krijgen als het gaat om Bitcoin. Eén analist merkte zelfs op dat hij verwacht dat de Bitcoin koers in de nabije toekomst een sprong gaat maken van 15% naar $8.600.

De analist in kwestie is Velvet, een opkomende handelaar die eerder voorspelde dat Bitcoin veel lager dan $8.500 zou gaan droppen. Hoewel hij eerder bearish was, gelooft hij nu op een bounce in de komende weken. Hij zei het volgende (lees vooral zijn eigen reactie):

Velvet merkte onlangs op dat Bitcoin een vijf-fasen golfpatroon heeft beëindigd, het gouden Fibonacci Retracement-niveau heeft teruggekaatst op het 50-MA en zich midden in een gigantische falling wedge bevindt. Dit zijn allemaal tekenen dat de cryptocurrency over een bounce omhoog kan gaan maken.

Hoewel hij geen concreet target heeft opgegeven, suggereert zijn grafiek op een bounce naar $8.600.

Wat denken jullie? Gaan we een bounce zien in de Bitcoin koers?

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN