Bitcoin Meester actie

Bitcoin Meester kondigt hoge Black Friday kortingen aan op transactiekosten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Aanstaande vrijdag (29 november) is het Black Friday, het internationale koop festijn dat overgewaaid is vanuit de Verenigde Staten. Winkels stunten op die dag met Black Friday deals en speciale aanbiedingen. Ook in Nederland is Black Friday inmiddels niet meer weg te denken. Steeds meer winkels en webwinkels doen mee met Black Friday en geven leuke kortingen.

Bitcoin Meester heeft een speciale actie op Black Friday. Bitcoin Meester maakt het op Black Friday mogelijk om de hele dag cryptovaluta (200+ verschillende cryptovaluta) te kopen en verkopen tegen een fee van slechts 0.25% per transactie, ongeacht het VIP level status van het Bitcoin Meester account.

“Black Friday wordt steeds groter in Nederland, maar tot op heden zijn er weinig Black Friday acties geweest van Nederlandse crypto brokers die de transactie fees hebben verlaagd. Gezien ons aanbod van meer dan 200 cryptovaluta is dit een mooie kans om onze gebruikers goedkoper cryptovaluta te laten kopen en verkopen”, aldus Christiaan Jimmink, marketing manager van Bitcoin Meester.

De Black Friday actie bestaat uit het volgende:

• De actie loopt vanaf 29 november 0:00 tot en met 29 november 23:59 (CET)
• Iedereen met een Bitcoin Meester account is gedurende deze periode VIP level 9
• VIP level 9 geeft gebruikers de mogelijkheid cryptovaluta te kopen en te verkopen tegen een transactie fee van 0.25% in plaats van de standaard 2% – 0.25%
• Er zit geen limiet op het aantal transacties
• Geen verborgen kosten bij het kopen en verkopen van cryptovaluta

Klik hier voor meer informatie over de actie van Bitcoin Meester!

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Bitcoin Meester maakt het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zij zijn altijd telefonisch, per e-mail of via hun live chat bereikbaar. Uw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Ze betalen dezelfde dag uit!

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V. Lees hun blog, volg hen op Twitter of kijk voor meer informatie op https://www.bitcoinmeester.nl.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN